News Flash:

Raluca Arvat a nascut

24 Martie 2015
1449 Vizualizari | 0 Comentarii
Raluca Arvat a devenit mamica unui baietel de nota 10, care s-a nascut luni dimineata, la ora 5: 25, prin cezariana. Vedeta PRO TV a fost luata prin surprindere de venirea pe lume a micutului, pentru ca il astepta abia peste doua saptamani.

Raluca, micutul nu a mai avut rabdare. Cum a fost intalnirea?
Total neasteptata! Eu stiam ca urmeaza sa nasc undeva in jur de 2 aprilie, dar nu a mai avut rabdare. Chiar glumeamcu niste prieteni ca s-a suparat ca a pierdut Realul meciul cu Barca si a zis "Gata, eu ies!" :) Ce sa zic, toate lucrurile serioase incep lunea, asa s-a gandit sa faca si el!

Cum a fost nasterea?
Am nascut prin cezariana la Clinica Medlife din Bucuresti, alaturi de Dr. Mihaela Steriu, un medic minunat, care mi-a urmarit toata sarcina. A fost cezariana din cauza operatiei de cataracta pe care am suferit-o acum 2 ani in urma careia mi s-a implantat un cristalin artificia. Tudor Alexandru  - asa il cheama - a primit nota 10, are 3.100 kg si 49 cm.

Cum ai reactionat cand l-ai vazut?
Am fost foarte emotionata. Toata lumea imi spunea cat de frumos este. A fost foarte cuminte. L-am mangaiat, l-am pus la san...

Aveti totul pregatit acasa pentru venirea micutului?
Camera juniorului am amenajat-o din vreme pentru ca sunt asa de multe de pregatit…si daca nu ne apucam din timp, probabil ca eram coplesiti acum. Plus ca de fiecare data cand mergeam in magazine, ne cadeau ochii asupra jucariilor si hainutelor de copii si nu ne puteam abtine sa nu cumparam cate ceva dragut. Si asa s-au strans toate lucrurile ce ne trebuie.

Cine te va ajuta cu cresterea copilului?
Ne vor ajuta bunicii si o asa echipa mare si unita sigur o va scoate la capat.

Care sunt lucrurile legate de copil in legatura cu care iti faci cele mai multe griji?
Cel mai important lucru in viata noastra a tuturor cred este sanatatea, asa ca singurul lucru pe care mi-l doresc este ca piticul meu sa fie sanatos, orice altceva putem rezolva din mers.

Te gandesti sa mai ai si un al doilea copil?
Nu exclud posibilitatea de a avea al doilea copil, dar tinand cont ca Tudor a venit pe lume prin cezariana, sunt constienta va mai trebui sa astept o perioada pana se va reface organismul, ca sa pot repeta aceasta experienta minunata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006668 (s)