News Flash:

Putini stiu asta! Iata de ce urasc unele femei oralul

29 Decembrie 2016
6845 Vizualizari | 0 Comentarii
oral femeie
Vanessa Burton, o celebra specialista in probleme de sex si dating (intalniri), a alcatuit o lista de motive pentru care femeilor le repugna ideea de a-i satisface pe barbati prin sex oral, dar a venit si cu solutii.

Potrivit Vanessei, nu doar dezgustul le impiedica pe femei sa spuna “da” sexului oral, ci simplul gand ca se umilesc ingenunchiind in fata barbatilor. Mai ales intr-o lume moderna, unde primeaza ideea ca toti suntem egali.

Solutia? Arata-i ca o stimezi, oferindu-i placere sub toate formele, inclusiv prin sex oral.

Unora nu le place gustul organului sexual masculin, dar si asta se poate rezolva usor printr-o igiena riguroasa. Ai grija sa mirosi frumos sau roag-o sa tina in gura o bomboana mentolata, ceea ce iti va spori si tie placerea.

Nu in ultimul rand, multe femei habar nu au ce sa faca odata ajunse “acolo jos”. Sunt rusinate de stangacia lor si prefera sa renunte cu totul la ideea de sex oral, mai ales dupa tot soiul de mituri auzite conform carora penisul si testiculele ar fi extrem de sensibile, si chiar si-a putea rani grav iubitul. Arata-i ca-si poate folosi si mainile pentru a te aduce la orgasm, iar efectul va fi si mai puternic daca vei geme atunci cand face o miscare corecta. (sursa: evz.ro)

vanessa burton sex sex oral solutia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007762 (s)