News Flash:

Promisiuni electorale? Medicii si asistentii sociali vor avea salarii mai mari

9 Iulie 2014
1837 Vizualizari | 0 Comentarii
Salariile medicilor, asistentelor medicale si ale asistentilor sociali situate sub plafonul de 1.500 de lei vor creste chiar din acest an, anunta deputatul Dorel Caprar, presedintele Organizatiei judetene Arad a PSD. Potrivit acestuia, majorarea salariilor se va face in doua etape. In prima etapa, incepand cu 1 decembrie 2014, se va acorda o majorare salariala de 5%, iar in cea de a doua etapa, de la 1 martie 2015 se va aplica o noua majorare salariala, cu inca 5%. 'Sunt masuri prin care continuam sa facem dreptate unor categorii profesionale, care depun o munca importanta, munca ce nu este rasplatita asa cum se cuvine. Faptul ca aceasta decizie de majorare a veniturilor acestei categorii socio-profesionale vine dupa o serie de actiuni de protest ale medicilor arata ca Guvernul Ponta isi respecta partenerii sociali, este atent la revendicarile justificate ale acestora', a declarat marti pentru AGERPRES Dorel Caprar.
El a subliniat ca decizia Guvernului se inscrie in strategia de ridicare a salariilor mici din sistemul bugetar, de majorari salariale beneficiind in acest an profesorii debutanti si medicii rezidenti. 
'Doresc sa mentionez ca majorarea se aplica doar celor care inregistreaza in prezent venituri reduse, dar care prin pregatirea si munca lor fac servicii importante societatii', a adaugat Dorel Caprar. 

salariile medicilor dorel caprar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0817 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031626 (s)