News Flash:

Produse de ingrijire a pielii pe care trebuie sa le eviti

17 August 2018
661 Vizualizari | 0 Comentarii
Produse de ingrijire a pielii

Cand vine vorba de ingrijirea pielii, alegerea unor produse de calitate este obligatorie. Si cum exista foarte multe produse de ingrijire, tindem deseori sa le alegem pe cele despre care auzim de la prieteni ca sunt bune sau cele care sunt foarte promovate. Si aici facem o mare greseala pentru ca ar trebui sa alegem doar creme si lotiuni potrivite tipului nostru de piele. 

Iata ce produse de ingrijire a pielii ar trebui evitate:

Crema de protectie solara cu parfum

Crema de protectie solara trebuie sa fie indispensabila, insa alegerea unei creme de protectie cu parfum nu este deloc recomandata de medici. In primul rand, o astfel de crema poate cauza iritatii ale pielii, durere de cap si greata. In plus, daca intentionezi sa folosesti o anumita crema de protectie solara si ai copii, e de preferat ca pentru acestia sa cumperi produse speciale.

Nu cumpara produse de infrumusetare contrafacute

Chiar daca alegi produse mai ieftine, important este ca acestea sa nu fie variantele ieftine ale unora scumpe. Daca gasesti un produs de la o firma renumita care costa mai putin decat ai fi crezut vreodata, atunci cu siguranta este un produs contrafacut. Dincolo de faptul ca acesta nu va fi niciodata la fel de bun precum cel original, iti poate provoca tot felul de infectii si boli ale pielii.

Nu alege produse cu parabeni

Parabenii sunt conservanti folositi in industria cosmetica, farmaceutica si in cea alimentara, permitand alimentelor si produselor sa aiba un termen de valabilitate mai mare.

Desi majoritatea produselor contin parabeni, cu adevarat periculos este faptul ca acestia se acumuleaza in organism dintr-o multime de surse, ceea ce ne afecteaza vizibil sanatatea. De exemplu, s-a dovedit ca o cantitate mare de parabeni poate duce la dereglari hormonale, diminuand cantitatea de estrogen din organism. De aici si aparitia tumorilor benigne si chiar a cancerului.

E recomandat sa folosim creme fara parabeni de la companii de cosmetice care au investit in crearea unor produse naturale si organice, care sa nu ne afecteze sanatatea.

sursa: clickpentrufemei.ro


parabenii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005853 (s)