News Flash:

Probleme mari pentru unele zodii in saptamana 16-22 ianuarie 2017

16 Ianuarie 2017
1160 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala
Descopera previziunile astrelor pentru zodia ta si afla daca vei avea parte de cumpene in aceasta saptamana!
Capricorn
Saptamana aceasta ti se va schimba parerea despre o persoana la care tii si vei fi destul de afectata de acest lucru. Informatiile pe care le primesti cu privire la ea sunt destul de dure, iar tu reactionezi defensiv fara sa existe sau sa cauti probe. Incearca sa lamuresti situatia inainte de a se strica orice relatie in care ai investit mult!
Varsator
Exista riscul ca in aceasta saptamana sa pierzi o suma de bani importanta in cazul in care te grabesti cu deciziile. Orice lucru facut impulsiv nu are cum sa iti aduca nimic bun, cel putin in acest moment. Nu investi, nu semna documente importante si ai grija sa nu te lasi manipulata de nimeni, nici macar de persoanele in care ai incredere.
Pesti
Nu se anunta vesti bune pe plan sentimental, insa nici nu se poate spune ca ai parte de cumpene. Cel mai probabil unele certuri dintre tine si partener vor degenera si vor atinge un nivel pe care nu l-ati mai intalnit pana acum. Veti fi amandoi socati si va veti indeparta putin, insa lucrurile vor reintra in normal in scurt timp.
Berbec

Nu vei intampina deloc probleme in aceasta saptamana, ci din contra multe ar putea sa isi gaseasca acum rezolvarea. Daca relatia ta amoroasa a intrat intr-un con de umbra, acum ai ocazia de a o repune pe picioare si de a reaprinde flacara iubirii. Desigur, e nevoie de aportul ambilor parteneri pentru rezultate spectaculoase.

capricorn varsator pesti berbec
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004593 (s)