News Flash:

Primarul Robu mai vrea un consilier personal

18 Iunie 2014
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
Dupa ce a fost debarcat de PSD si PP-DD din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis, liberalul Marian Vasile l-ar putea consilia pe primarul Nicolae Robu pe probleme de dezvoltare la Primaria Timisoara. Edilul-sef i-a facut o oferta colegului sau de partid dupa ce acesta a pierdut functia de vice la judet.
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, are trei consilieri personali in prezent: Sanda Grebla, Alexandru Chirila si Dorel Borza, pe langa city-managerul Sorin Dragoi.
Recent i-a propus si lui Marian Vasile sa vina la primarie, sa-i fie consilier personal, dupa ce liberalul a fost dat jos din functia de vicepresedinte al CJT. Iar Robu spune ca „in principiu” a acceptat.
„Are oferta mea in acest sens. Este un om valoros, il stiu de student, a facut o treaba foarte buna si din postura de vicepresedinte al Consiliul Judetean Timis si sunt convins ca va face o treaba excelenta si din postura de consilier personal al meu. Ramane sa se pronunte, este un om care are multiple perspective din punct de vedere profesional. Eu l-as folosi pentru dezvoltare: consilier pe probleme de dezvoltare, inclusiv pe proiecte europene. Luni vom vedea, eu am un post vacant. El a zis ca in principiu crede ca este un lucru interesant pentru el, dar sa-i mai las timp de gandire”, spune primarul Nicolae Robu.
Marian Vasile nu a putut fi contactat telefonic pentru a ne spune daca a acceptat sau nu propunerea in cele din urma.
Oferta edilului era valabila si pentru Dan Diaconu, daca PSD ar fi avut succes in demersul sau de a-l debarca din functia de viceprimar al Timisoarei.

primaria timisoara dan diaconu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1004 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028595 (s)