News Flash:

Primarul Robu ii avertizeaza pe "dezertorii" din partid!

29 Martie 2015
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
 Copresedintele liberalilor timiseni Nicolae Robu a anuntat vineri ca filiala ramane inchisa pentru oricare dintre cei care au parasit partidul in campania prezidentialelor si au lovit in interesele PNL. 
El sustine ca PNL a aratat ca este un partid puternic si fara cei care au plecat in plina lupta si ca va putea castiga orice scrutin din 2016 si fara ei. 
"Sunt oameni care, orice ar face, in ochii mei nu se vor mai putea reabilita vreodata. Atat de grav au gresit in raport cu PNL incat nu ar avea ce sa faca pentru a se reabilita", a afirmat Robu, intr-o conferinta de presa. 
El a subliniat ca in prezent nici nu se pune in discutie vreo negociere de reprimire a fostilor membri care au plecat. 
"Noi am fost parasiti cand eram in toiul unei lupte politice, am dovedit ca suntem un partid puternic si ca am castigat acea lupta chiar fara acei fosti colegi si prin urmare putem foarte bine sa ne desfasuram activitatea si de acum inainte fara ei", a spus liderul liberalilor timiseni. 
Pe de alta parte, el a afirmat ca PNL este un partid deschis si ca nu exclude discutii cu unii dintre cei plecati, dar care nu au avut si antecedente de neloialitate fata de aceasta formatiune, "care nu au facut dovada de habotnicie impotriva PNL in timpul campaniei electorale" si care, intre timp, fac lucruri bune pentru tabara liberala si se reabiliteaza. 
"Institutia reabilitarii exista in orice societate care se respecta si cu astfel de oameni poate stam de vorba. Dar nu facem nimanui nicio promisiune, suntem puternici si capabili sa castigam toate alegerile din 2016. Avem aceasta convingere si incredere in fortele noastre in configuratia pe care o avem acum", a sustinut liderul PNL Timis. 
Potrivit acestuia, PNL a inceput constructii solide in locuri unde au ramas descoperiti prin plecarea "tradatorilor" si prin urmare nici nu ar fi corect fata de colegii care au inceput aceste noi constructii sa fie inlaturati pentru a le lasa locul celor care "au profitat de binele promis de PSD, iar acum ar vrea sa se intoarca la binele din PNL". AGERPRES

pnl robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005550 (s)