News Flash:

Primarul Robu a anuntat inchiderea unei strazi importante din Timisoara

29 Aprilie 2018
1072 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3

Primarul Nicolae Robu a anuntat, vineri, ca la inceputul saptamanii viitoare se va inchide total strada Popa Sapca, pentru finalizarea lucrarilor la pasaj si carosabil, lucrari ce vor dura pana la sfarsitul lunii mai. Totodata, primarul spune ca se va inchide si inelul II de circulatie, in dreptul parcarii mallului.
Robu a anuntat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ce incepand de luni, 30 aprilie, pasajul Popa Sapca si strada vor fi inchise pentru finalizarea lucrarilor. Acestea vor dura pana la finele lunii mai, masinile urmand sa fie lasate din nou sa circule pe aceasta artera dupa inaugurarea noului pasaj.

Totodata, primarul a anuntat ca a aprobat cererea Iulius Mall de a inchide circulatia in dreptul parcarii, pentru realizarea primului subpasaj in zona. Lucrarile vor fi facute din banii investitorului privat, care va dona si proiectul tehnic si studiul de fezabilitate pentru subpasajul pe care il va face Primaria Timisoara in zona Pietei Consiliul Europei.

Lucrarile la cel de-al doilea pasaj ar putea incepe anul viitor, asta daca Primaria Timisoara va reusi sa finalizeze in acest an licitatia pentru desemnarea unui constructor. Robu a vorbit despre doua variante, una mai fezabila si alta mai costisitoare, in acest caz. Varianta costisitoare ar insemna un pasaj pe doua niveluri care sa faca legatura cu toate arterele ce intra in Piata Consiliul Europei. Varianta mai ieftina, dar mai fezabila, ar insemna o legatura intre mall si Calea Circumvalatiunii, scrie tion.ro.

Abia dupa realizarea studiului de fezabilitate municipalitatea va cunoaste costurile acestui subpasaj vor afla si timisorenii care varianta va fi aleasa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1343 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005244 (s)