News Flash:

Primarul Nicolae Robu ii lauda pe politistii din Timisoara: "Cred ca avem una dintre cele mai bune Politii Locale din tara!"

17 Iulie 2017
946 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3
Politistii locali din Timisoara sunt printre cei mai buni din tara. Cel putin asa considera primarul Nicolae Robu, care spune ca stie exact ce se intampla in cadrul Directiei Politiei Locale, al carei sef direct este.
Robu s-a plans in nenumarate randuri de activitatea politistilor locali, care, printre altele, au fost pusi sa pazeasca palmieri si jardiniere. Oamenii legii au amendat si un timisorean pentru o postare pe Facebook.
In urma cu patru ani, edilul-sef spunea ca Politia Locala are trei probleme mari: sunt prea putini politisti, sunt slabi profesional si nu dispun de mijloace de locomotie, scrie tion.ro.
„Nu ma lamentez niciodata si ii pun la munca. In fiecare luni dimineata si pe parcursul saptamanii in diverse momente cand umblu prin oras si vad nereguli pun presiune asupra Politiei Locale, dar vorbind deschis despre cum stau lucrurile, nu pot spune decat ca sunt putini, foarte multi dintre cei pe care ii avem, asa putini cum sunt, sunt slabi. Si mai suntem deficitari si la dotari”, spunea Robu in anul 2013.
La patru ani de la aceasta declaratie, Robu se lauda cu una dintre cele mai bune Politii Locale din tara.
Cred ca avem una dintre cele mai bune Politii Locale din tara, eu cunosc activitatea. Dar in acelasi timp am criticat Politia Locala de foarte multe ori si o sa o critic si in continuare atunci cand nu fac fata situatiilor concrete. Sunt destul de multi politisti locali, desi cerintele sunt foarte exigente, salariile sunt foarte bune. Se face selectia la angajare din ceea ce se prezinta la concurs. De multe ori, eu ii vad pe politisti depasiti de cei in jur, le fac observatii direct. Pur si simplu ei stau si parca nu vad ce se intampla. Sunt nemultumit, uneori, dar nu intotdeauna, si de modul in care cei ce lucreaza in centrul de supraveghere video. Am asistat la situatii in care ar fi putut sa se dea un telefon din centrul de supraveghere si sa se trimita echipaj la unii care nu se poarta in regula”, a declarat Nicolae Robu.

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006294 (s)