News Flash:

Primarul Aradului a depus juramantul

26 Iunie 2016
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
gheorghe falca
Primarul Aradului, Gheorghe Falca, a depus joi juramantul pentru cel de-al patrulea mandat, iar consilierii locali, alesi in urma scrutinului din 5 iunie, au primit certificatele doveditoare si au fost validati in cadrul primei sedinte a forului local aradean. 
Cu acelasi prilej, s-au constituit cele doua grupuri din CL Arad, PNL+UDMR si respectiv PSD+ALDE, si au fost alesi cei doi viceprimari. Numele acestora sunt cunoscute de mai multa vreme, fiind stabilite de coalitia PNL - UDMR, care detine majoritatea in CL Arad. Acestia sunt Levente Bognar (UDMR) si respectiv Calin Bibart (PNL). 
In urma alegerilor din 5 iunie, din cele 23 de mandate din CL Arad, PNL a obtinut 12, PSD - 7, UDMR -2, ALDE -1, iar ultimul mandat i-a revenit candidatului independent Marin Lupas. 
Intre noii consilieri locali se numara si Giovanni Strona, dintr-o localitate situata in apropiere de orasul Rimini din Italia. Acesta este student in anul al IV al Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii de Vest 'Vasile Goldis' din Arad, fiind ales pe listele PNL. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006690 (s)