News Flash:

Primaria Timisoara face angajari

14 Ianuarie 2015
1534 Vizualizari | 0 Comentarii

Visati la o cariera in administratia publica locala? Primaria Timisoara scoate la concurs mai multe posturi vacante in aceasta perioada – atat de functionari publici, cat si pentru angajarea de personal contractual. De exemplu, este nevoie de un inspector de specialitate pentru Corpul de Control si Antifrauda al primarului Nicolae Robu si de un expert sportiv, dar se cauta oameni si pe alte posturi.

Concursurile au fost anuntate de catre reprezentantii Primariei Timisoara la inceputul acestei saptamani si sunt programate in luna februarie.

Pentru postul de inspector de specialitate la Corpul de Control si Antifrauda al Primarului se cer studii superioare tehnice de lunga durata, absolvite cu diploma, iar la capitolul perfectionari (specializari) se solicita expres: master/ curs postuniversitar in management-finante, marketing si resurse umane in administratia publica; diplomatie si securitate. De asemenea, se cer cunostinte de operare pe calculator - Microsoft Office nivel mediu, candidatii trebuie sa stie doua limbi de circulatie internationala, intre care obligatoriu engleza la nivel avansat, sa aiba o vechime in specialitatea studiilor de minimum 9 ani si o vechime in functii de conducere de cel putin 5 ani, scrie tion.ro.

Bibliografia este una vasta: doritorii trebuie sa cunoasca aproape 30 de acte normative. Dupa selectia dosarelor, candidatii vor avea de parcurs o proba scrisa, in 10 februarie, iar apoi, in 12 februarie – interviul.

Reprezentantii municipalitatii au anuntat totodata concursuri pentru un post de expert sportiv la Biroul Baze Sportive – Directia Institutii Scolare, Medicale, Sportive si Culturale, inspector de specialitate la Compartimentul Parcul Copiilor, medic si asistent medical – Serviciul Public de Asistenta Medicala Scolara.

Doritorii isi pot depune dosarele de inscriere pana in data de 23 ianuarie.

Se cauta oameni si la alte servicii, birouri si compartimente la nivelul Primariei Timisoara: sunt disponibile opt posturi de consilieri clasa I, gradul superior, principal, asistent sau debutant. Este nevoie de mai multi functionari la Serviciul spatii verzi si locuri de joaca, la Compartimentul Licitatii, Biroul Evidenta Patrimoniu, Biroul Drumuri si Poduri etc. Pentru unele posturi se cer 5 sau 9 ani vechime in specialitatea studiilor, in timp ce pentru altele, cele de debutant, nu se cere vechime. Bineinteles, si remuneratia este pe masura... Cei care vor sa devina functionari publici trebuie sa se prezinte la concurs in data de 10 februarie si au la dispozitie 20 de zile calendaristice, din 12 ianuarie, sa isi depuna dosarele la Serviciul Resurse Umane.

Concursurile si conditiile de participare sunt publicate pe site-ul Primariei Timisoara.


primaria timisoara nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009484 (s)