News Flash:

Primaria Timisoara cauta director pentru CERC, dar fara studii in domeniu. Salariu: 7.000 lei

20 Iunie 2019
795 Vizualizari | 0 Comentarii
robu

Minimum doi ani de experienta, dar nu se stie in ce. Reprezentantii Primariei Timisoara angajeaza un director pentru CERC, un centru regional de competente in automotive, dar nu-i cer deloc studii in domeniu. Ii ofera insa un salariu de aproape 7.000 de lei.

Primaria Timisoara a lansat un nou concurs pentru ocuparea unui post vacant. Este nevoie de director la Serviciul Public Administrare a Centrului Regional de Competente si Dezvoltarea Furnizorilor in Sectorul Automotive (CERC), condus acum de Claudiu Bogdan Dragomir.

Viitorul director cu acte in regula al Serviciului Public CERC Timisoara trebuie sa aiba „studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta” si o experienta de minimum doi ani. De asemenea, trebuie sa stie sa lucreze in Microsoft Office la nivel mediu. Acestea sunt singurele conditii impuse de Serviciul Resurse Umane al PMT, condus de Rodica Aurelian.

Dosarele se pot depune pana in 1 iulie, la sediul primariei. Proba scrisa a concursului are loc in 9 iulie, la ora 10, la Casa de cultura a orasului, iar interviul este programat pentru 12 iulie, la aceeasi ora.

Cel care conduce acum serviciul, Claudiu Bogdan Dragomir, este director al CERC inca din luna iulie a anului 2016, iar anul trecut a avut un salariu anual de 81.676 lei, in timp ce pe 2017 a incasat de la CERC 68.450 de lei. La un simplu calcul, Dragomir a avut un salariu lunar de aproape 7.000 de lei de la serviciul public al primariei.

Dragomir a fost director de vanzari la o firma de cercetare de piata, din 2014 pana in 2015, dar a lucrat si in Parlamentul Romaniei, ca expert in administratie publica, timp de trei ani, din 2013 pana in 2016. Este licentiat in economie.

Potrivit unei declaratii de interese depusa anul trecut, Claudiu Bogdan Dragomir este membru PNL (vicepresedinte zona Fratelia – n.r.) si face parte din Consiliul de administratie al spitalului, dar pe declaratia de avere nu scrie cat a incasat pentru calitatea de membru in CA.

Ce este CERC?

„Serviciul Public de administrare a «Centrului Regional de Competente si Dezvoltare a Furnizorilor in Sectorul Automotive» – CERC este un serviciu de interes local care are misiunea de incurajare a investitiilor in sectorul automotive pentru sustinerea dezvoltarii durabile a Polului de Crestere Timisoara – prin implementarea unui pachet de servicii si a unor programe de training in beneficiul intreprinderilor din sector, cu scopul cresterii competentelor acestora, si implicit a performantei sectorului automotive la nivel regional, astfel incat sectorul automotive sa produca un impact economic semnificativ la nivelul Regiunii de Vest”, se arata in descrierea de pe site-ul centrului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006175 (s)