News Flash:

Prima reactie a jandarmului violent la protestul de sambata

23 Ianuarie 2018
884 Vizualizari | 0 Comentarii
jandarm

Jurnalista Ramona Ursu a reusit sa obtina primele declaratii ale jandarmului suprins de camerele televiziunilor intr-o actiune violenta impotriva protestatarilor. Raducu Serban are 33 de ani, lucreaza de zece ani in Jandarmerie, si este originar din comuna Padina.

"Daca vedeti toate ordinele dupa care ne executam activitatea si toate tehnicile de interventie pe care noi le avem si gradualitatea folosirii fortei, cred ca o sa va dati seama ca, daca nu mai puteam face fata folosind forta fizica, urmatorul pas era sa folosim tot mijloacele corporale. Dupa aceea, sunt mijloacele intermediare si, dupa aceea, armele de foc. A fost urmatorul grad, din momentul in care in cordonul acela nu mai faceam fata. Era spart cordonul si am intervenit acolo unde erau probleme”, a declarat pentru sursa citata jandarmul.

”Pentru ca am vrut sa vad ce mai spun si alti oameni care l-ar putea cunoaste pe jandarm, l-am sunat pe primarul din Padina, Ionel Chirita (PNL). L-am intrebat daca il cunoaste, daca ii stie familia, ce fel de oameni sunt etc. Primarul zice ca Raducu Serban a plecat din localitate dupa ce a terminat acolo opt clase, a mers la liceu in Buzau si, apoi, a facut Academia”, scrie Ramona Ursu pe pagina sa de Facebook.

”Sora lui Raducu Serban este profesoara in Padina. Si cu dumneaei am vrut sa discut putin, dar tot ce mi-a spus a fost ca nu vrea sa amestece familia in asta si ca nu poate comenta. Ceea ce, desigur, e de inteles. Altfel, despre increngaturile PSD din Padina si din Buzau, in general, cu sau fara legatura cu ce am scris mai sus, va mai povestesc alta data”, a mai spus Ramona Ursu. Jandarmul face obiectul unei anchete interne.


raducu serban
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007018 (s)