News Flash:

Presa internationala: Halep va juca o semifinala de vis cu Serena. Este cel mai important meci din acest an

2 Aprilie 2015
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
Presa internationala noteaza ca Simona Halep a trecut cu autoritate de Sloane Stephens, in sferturile de finala la Miami Open, pentru a ajunge intr-o semifinala de vis cu Serena Williams, numarul 1 mondial.
"Invingatoare cu autoritate in meciul cu Sloane Stephens (6-1, 7-5), Simona Halep o va intalni in semifinale la Miami pe Serena Williams, romanca fiind ultima jucatoare care a invins-o pe numarul 1 mondial. Meciul dintre Halep si Williams va fi cel mai important de la inceputul acestui sezon. Acesta ar fi trebuit sa aiba loc in semifinale la Indian Wells, dar americanca a fost nevoita sa se retraga din cauza problemelor la genunchi", scrie L'Equipe.
Tennis.now a notat ca Sloane Stephens a dat "semne de viata" in meciul cu Halep, dar romanca a fost prea buna. "Victoria cu 6-1, 7-5 o duce pe Halep la o semifinala de vis cu Serena Williams, meci in care se vor intalni cele mai bune jucatoare ale momentului. Halep, cu 14 victorii la rand, o va intalni pe Williams, care a obtinut 19 victorii in acest an si este neinvinsa in 2015", scrie sursa mentionata.
Publicatia belgiana La Derniere Heure subliniaza ca intalnirea din semifinale dintre cele doua jucatoare va fi cu adevarat exploziva si are o alura de finala: "La zece zile dupa intalnirea ratata de la Indian Wells, Serena Williams si Simona Halep vor juca, joi, la Miami, intr-o semifinala exploziva cu alura de finala. Turneul de la Miami este favoritul Serenei, care s-a impus la ultimele doua editii. Dar Halep are statistici impresionante in 2015, cu trei turnee castigate si 14 victorii consecutive", a precizat La Derniere Heure.
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, pe americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA, si s-a calificat in semifinalele turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 mondial.
La randul ei, Serena Williams (SUA) a invins-o pe Sabine Lisicki (Germania), locul 21 WTA si cap de serie numarul 27, cu scorul 7-6 (4), 1-6, 6-3, in sferturile de finala. Pentru cea mai buna jucatoare din lume, potrivit clasamentului WTA, aceasta a fost victoria cu numarul 700 din cariera.
Halep si Williams s-au intalnit ultima data, in octombrie 2014, in finala Turneului Campioanelor, romanca fiind invinsa, cu scorul de 6-3, 6-0. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit si in Grupa Rosie a competitiei, cand Halep a castigat cu 6-0, 6-2.
Anterior, ele au mai jucat de trei ori si de fiecare data s-a impus Williams. Prima data au evoluat una impotriva celeilalte in 2011, in turul doi al turneului de la Wimbledon, cand Serena Williams a castigat in trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Urmatoarele doua partide au avut loc in 2013 si s-au incheiat cu scorul de 6-3, 6-0, in semifinalele turneului de la Roma, si cu scorul de 6-0, 6-4, in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati.
Ocupantele locurilor 1 si 3 WTA ar fi trebuit sa joace una impotriva celeilalte si in semifinalele turneului de la Indian Wells, dar Williams s-a retras inaintea partidei, din cauza unei accidentari la genunchi.
Meciul Halep - Williams este programat, vineri, de la ora 04.00.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1944 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006786 (s)