News Flash:

Presa internationala dupa meciul Simonei Halep: Bombardament rapid pentru turul 3

22 Ianuarie 2015
1258 Vizualizari | 0 Comentarii
Presa internationala a remarcat jocul solid al Simonei Halep si victoria rapida obtinuta de jucatoarea romana, miercuri, in fata sportivei australiene Jarmila Gajdosova, in turul doi al turneului Australian Open.
"Bombardament rapid pentru turul 3", a titrat AFP in limba engleza, care a precizat ca Simona Halep a demolat-o in doua seturi pe jucatoarea australiana.
"Halep in graba", a titrat site-ul oficial al turneului. "Ocupanta locului 3 mondial nu a slabit-o miercuri noapte pe Gajdosova, zburdand intr-o victorie in doua seturi, in care a cedat doar patru ghemuri", a notat sursa citata.
"Probabil Jarmila Gajdosova s-a simtit un pic inselata: Castigi in sfarsit un meci la Australian Open din zece incercari ca sa dai peste o favorita la titlu. A fost impotriva Simonei Halep, care s-a impus la galop, 6-2, 6-2, miercuri noapte. Gajdosova, atat de linistita in meciul cu Alexandra Dulgheru, s-a vazut hartuita si imbrancita afara din competitie, intr-un joc in care Halep nu a slabit-o niciun pic. Jucatoarea de pe locul 3 mondial a avut putere si a rezistat la cateva retururi fine ca sa o dezarmeze pe adversara ei de 27 de ani in 66 de minute", a mai scris ausopen.com.
"Gajdosova a cazut sub tirul Simonei Halep", a titrat site-ul australian Foxsports.com.
Simona Halep a fost prea rapida si evolutia ei prea solida pentru Jarmila Gajdosova, a remarcat site-ul oficial al WTA. "Gajdosova nici macar nu a jucat rau. Jocul ei cu lovituri puternice a fost aproape perfect echilibrat, producand 16 puncte castigatoare si 17 greseli nefortate. Dar proportia lui Halep a fost pur si simplu prea buna, cele 21 de puncte castigate depasind clar cele 12 greseli nefortate, iar printre cele 21 de lovituri castigatoare s-au regasit sapte asi, un numar impresionant", a scris wtatennis.com.
Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-2, pe australianca Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, in turul 2 al Australian Open, primul Grand Slam al anului.
Gajdosova se calificase pentru prima oara in mansa secunda la Australian Open, dupa ce in precedentele noua participari ea fusese eliminata din primul tur.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007523 (s)