News Flash:

Premierul Grindeanu a revenit in Timisoara

18 Martie 2017
973 Vizualizari | 0 Comentarii
SORIN GRINDEANU Still035
Premierul Sorin Grindeanu s-a aflat vineri în vizită la mai multe societăţi din Timiş şi Caraş-Severin, unde a discutat cu reprezentanţii mediului de afaceri. La Timişoara, prim-ministrul a declarat că guvernul şi-a propus să obţină o creştere economică de peste cinci procente, iar acest deziderat va fi realizat.

Ultimul punct aflat pe ordinea de zi a vizitei premierului Grindeanu în judeţul Timiş a fost o vizită la societatea timişoreană AEM, una preferată de reprezentanţii mai multor guvernări, de-a lungul anilor. După ce a vorbit despre „o compania care face cinste orașului nostru și României”, prim-ministrul s-a referit şi la situaţia actuală a economiei româneşti. Grindeanu a declarat că creşterea înregistrată în acest an va fi de peste cinci procente, iar această dorinţă va fi îndeplinită. Aceasta şi prin relaxarea fiscalităţii, insistă premierul României, scrie tion.ro.

 

„Noi am relaxat foarte mult mediul fiscal, sunt reduceri de taxe, toate acele lucruri, ceea ce ajută companiile, ceea ce va duce la creștere economică, așa cum ne-am și propus pentru anul 2017, și anume 5,2%. E un lucru pe care îl vom realiza, sunt convins, și mai ales cu ajutorul companiilor private”, a declarat la Timişoara Sorin Grindeanu. 

pre
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006855 (s)