News Flash:

Prefect Covasna: Au fost semnale privind actiuni extremiste. O tentativa cu bomba, chestiune de timp

2 Decembrie 2015
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
Sebastian Cucu
Prefectul de Covasna spune ca semnale privind actiunile extremiste din judet ”au fost multe in ultimii ani” si ca era ”o chestiune de timp” pana la o ”tentativa cu bomba” precum cea de la Targu Secuiesc, el sustinand ca si puncte de vedere ale unor lideri politici au incurajat ”astfel de atitudini”.
”Nu vreau sa fiu cinic, dar semnale din aceasta zona au fost foarte multe in ultimii ani si s-a spus, inclusiv de catre reprezentantii societatii civile, faptul ca pana la urma va fi o chestiune de timp pana cand se va ajunge si la o astfel de tentativa cu bomba. Este momentul sa luam toate masurile neceare”, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, prefectul judetului Covasna, Sebastian Cucu.
Potrivit acestuia, ”atentatul” dejucat la Targu Secuiesc este ”consecinta mai multor factori”, pe de o parte a lipsei unei legislatii clare si ferme cu privire la interzicerea organizatiilor paramilitare pe teritoriul tarii, iar pe de alta parte a faptului ca, in ultimii ani, unii lideri politici au incurajat elementele extremiste.
”Este consecinta mai multor factori. Unul dintre ei este ca unele zone nu sunt suficient de bine reglementate si ma refer la actiunile de tip paramilitar - si ar trebui aici intarita si inasprita legislatia. Pe de alta parte, punctele de vedere ale unor lideri politici locali si nu numai, care au incurajat astfel de atitudini, prin diferite gesturi, prin modul in care s-au raportat inclusiv la insemnele, la tot ce tine de statul roman”, a precizat Sebastian Cucu. Mediafax.ro

targu secuiesc sebastian cucu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005590 (s)