News Flash:

Președintele FRF, Razvan Burleanu, prezent la Resita pentru un meci din Liga a 2-a

30 Martie 2014
1955 Vizualizari | 0 Comentarii
burleanu
Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a aflat sâmbătă, la Reșița, unde a vizionat meciul de fotbal dintre Metalul Reșița și Gloria Bistrița, contând pentru Liga a 2-a. ''Mi-am propus ca în acest mandat să am posibilitatea să văd cât mai multe meciuri, fie că vorbim de echipe de prima Ligă, de Liga a II-a sau a III-a, fotbal în sală, fotbal feminin sau copii și juniori. Sunt un președinte care își dorește să fie alături și în interior și chiar la firul ierbii, dacă e să ne referim la fenomenul fotbalistic', a declarat președintele Federației Române de Fotbal.

În opinia lui Răzvan Burleanu, nivelul meciului nu a fost fost unul foarte ridicat, dar consideră că este o provocare pentru echipele de Liga a II-a, să încurajeze mult mai mult juniorii.

''Am văzut un junior despre care am înțeles că nu este selecționat la loturile noastre și cred că trebuie să fie avut în vedere. Mă refer la jucătorul cu numărul 55, Alin Țeglea, un jucător foarte bun. Acest lucru contează foarte mult pentru o echipă care are media de vârstă foarte ridicată și care își dorește performanță și dezvoltarea centrului de copii și juniori. Este vorba de ambele echipe, unde media de vârstă este de 27 de ani', a subliniat Răzvan Burleanu.

În ultima vreme, președintele FRF spune că a fost acaparat de ceea ce înseamnă componenta administrativă a federației, fapt pentru care, de acum, va avea o serie de întâlniri la nivel de UEFA și FIFA, pentru a putea asigura funcționalitatea fenomenului fotbalistic în România și pentru a-l putea racorda la exigențele UEFA și FIFA, în același timp.

Un al doilea motiv pentru care Răzvan Burleanu s-a aflat la Reșița a fost intenția sa de a se întâlni cu autoritățile locale, pentru un proiect mai amplu, și anume, dezvoltarea Centrelor regionale de excelență. În acest sens, președintele Federației a discutat cu primarul municipiului, Mihai Stepanescu. Acesta l-a asigurat de întregul său sprijin.

''M-am bucurat că l-am găsit, aici, pe Dorinel Munteanu, care s-a alăturat acestui proiect. Este un model din acest punct de vedere. Foarte mulți dintre foștii fotbaliști, care au această posibilitate, ar trebui să o facă, mai ales în orașele de unde vin, pentru că fotbalul românesc trebuie să intre într-o altă zonă', a precizat președintele FRF.

Tot cu această ocazie, președintele Federației Române de Fotbal va vizita și infrastructura sportivă, unse se înregistrează mari probleme, la fel ca în întreaga țară.

AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0771 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028964 (s)