News Flash:

POVESTE CUTREMURATOARE! Numele meu este Cristina si aproape 5 ani am facut videochat. Poate as mai fi facut acelasi lucru pentru mult timp daca nu eram violata

27 Martie 2017
966 Vizualizari | 0 Comentarii
VIDEOCHAT
Numele meu este Cristina şi aproape 5 ani am făcut videochat. Poate aş mai fi făcut acelaşi lucru pentru mult timp daca nu eram violata.
Imediat dupa ce am implinit 20 ani, m-am gandit sa ma angajez la videochat. Stiam ce se spune despre fetele care lucreaza acolo dar familia mea avea nevoie de bani repede altfel ajungeam in strada.
Am fost angajata si mi-au precizat regula nr.1: chiar daca nu pot, trebuie sa fiu fresh, amabila, excitanta. Am descoperit ca este o munca mult mai grea decat imi imaginasem: sa iti faci treaba cum trebuie, sa fii mereu alta cand te mulezi dupa fanteziile sexuale ale clientilor, sa ai clienti satisfacuti.
Desi raspunsesem la sute de apeluri, cateva (cu acelasi apelant) m-au marcat pe viata. Prima data i-am auzit salutul insotit de respiratiagrea, numele – Marius, si mi-a placut vocea de barbat puternic si sexy. Mi-a spus ca are o problema in pantaloni si m-a ales pe mine pentru o discutie privata. Ca sa-l excit, pentru ca pana la urma asta imi era scopul, i-am spus ca trebuie sa-mi demonstreze cat de aprins e. A inceput sa imi dea detalii despre penisul lui si ce mi-ar face. Discutia a fost amuzanta pentru mine care aveam deja experienta si la sfarsit mi-a multumit promitandu-mi ca o sa revina pentru mine.
La cateva zile am primit cerere de discutie privata de la un barbat cu pseudonimul “Sclavul tau”. De prima data mi-am dat seama ca seamana vocea cu a lui Marius dar nu am stat sa ma gandesc, mai bine imi faceam treaba si gata. Mi-a spus ca are 40 de ani si ca vrea sa fie sclavul meu. Stiam bine cum merg lucrurile cu pasionatii de sadomasochism asa ca am reusit sa il excit si sa scap de el repede pentru ca aveam un sentiment ciudat, scrie poatenustiai.ro.
Marius ma suna aproape in fiecare zi, avusesem dreptate – suna cu nume diferite dar nu i-am spus ca mi-am dat seama pentru ca il pierdeam ca si client. Doar ca a inceput sa-mi spuna ca nu mai doarme noaptea, ca ma vrea doar pe mine, ca ar face orice ca sa fiu femeia lui si asa mai departe. La inceput am incercat sa fiu relaxata, dar a trecut la santaj si mi-am anuntat sefii. Si, surpriza! Mi-au spus ca nu pot bloca apelurile pentru ca ne aduce multi bani si ca trebuie sa jonglez cu cerintele lui exagerate.
Intr-una din zile mi-am pierdut rabdarea si i-am spus ca totul e o joaca si nu vreau nimic de la el. A inchis, apoi m-a sunat din nou si mi-a spus ca are o surpriza. Surpriza a venit seara: nu stiu prin ce mijloace a aflat unde lucram si m-a asteptat pe strada. M-a abordat cu zambete si nu mi-a spus cine este, doar ca sunt draguta si vrea sa vorbim. Doar el ma vazuse pe mine la videochat, dar i-am recunoscut vocea. I-am spus pe nume, a inceput sa rada si a traversat brusc strada.
Am renuntat la job pentru ca nimeni nu intelegea gravitatea situatiei, am anuntat politia si cand scriam declaratia ii auzeam cum isi bateau joc de mine si spuneau ca o merit, ca am sucit mintile barbatilor si acum vreau liniste. Au trecut o saptamana, doua saptamani. Cu semnalmentele lui clare, politia nu facea nimic.
Intr-o seara ma intorceam acasa prin parcul de langa bloc, un parc foarte mare, cunoscut in Bucuresti. M-a prins de mana, m-a trantit pe jos, a inceput sa traga de hainele mele, eu tipam, el repeta obsesiv ca e cel mai bine pentru mine sa fiu cu el pentru ca oricum sunt o depravata si nu ma mai vrea nimeni. Eram aproape dezbracata cand i-a sarit in spate un vagabond din parc. Am inceput sa il lovesc cu toata ura, omul strazii a fugit, am fugit si eu si am chemat politia in Parcul T. (nu dau nume ca sa nu alung pasionatii de parcul respectiv).
Tipul a scapat cu doar 3 ani de inchisoare, iar eu am primit amenda pentru ca l-am batut. Mi-am schimbat adresa, am momentan 27 de ani, sunt singura si cu ajutorul unui psiholog invat sa nu mai urasc barbatii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009157 (s)