News Flash:

Ponta: "Vreau sa stau la Guvern pana in 2016"

24 Iulie 2015
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern
Premierul Victor Ponta a declarat ca vrea sa conduca Executivul pana la finalul mandatului, in 2016, pentru ca, in opinia sa, este o guvernare care are rezultate foarte bune si daca "s-ar strica" ar fi "o prostie" pentru Romania, el adaugand totodata ca nu ii este frica ca PSD il va trada.
Seful Executivului a facut aceste afirmatii intr-o interventie telefonica la Romania TV, joi seara, in contextul in care a fost intrebat de moderator daca intentioneaza sa ramana la guvernare pana in 2016.
"Asa este proiectul nostru comun, asa am discutat si cu Liviu Dragnea, si cu Gabi Oprea, si cu Calin Popescu-Tariceanu, cu Daniel Constantin.(...) Nimeni nu contesta ca aceasta guvernare chiar are rezultate foarte bune. Sunt alte scandaluri, personale, politice, dar toata lumea zice ca guvernarea este buna, de ce s-o stricam? Ar fi chiar o prostie, pentru Romania in ansamblu", a spus Ponta.
Cu toate acestea, premierul a reiterat faptul ca este dispus sa demisioneze "intr-o secunda" daca i se va cere aceasta de catre coalitia aflata la guvernare, dar nu este dispus sa o faca doar pentru ca se "isterizeaza" co-presedintele PNL, Alina Gorghiu.
Mediafax.ro 

seful executivului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006520 (s)