News Flash:

Ponta ii recomanda lui Grindeanu sa conduca singur Guvernul

21 Februarie 2017
932 Vizualizari | 0 Comentarii
Ponta4
Fostul premier Victor Ponta a declarat luni la Romania TV ca nu a mers sa-i spuna lui Sorin Grindeanu cum sa: „se bata cu Dragnea" si ca premierul Grindeanu trebuie sa isi „sa isi conduca guvernul" cat mai repede.
Victor Ponta a explicat ca ii promisese lui Sorin Grindeanu ca vor avea o discutie. "Ii promisesem domnului Grindeanu ca o sa ne vedem cand vin in tara. Eu mi-am dat seama ca, daca ma duc la guvern, nu apuc sa intru pe poarta, ca cineva il suna pe Dragnea (...) Ideea ca merg eu sa ma duc sa ii spun lui Grindeanu cum sa se bata cu Dragnea nu e adevarata". 
 
Politicianul a declarat ca in Romania promblema este ca exista: „doi piloti."
"De principiu, un avion care are doi piloti, de aia unul e pilot si altul copilot, are mari sanse sa aiba probleme la decolare, la aterizare, la drum ca se bat aia doi pe mansa (...) Are o prima problema avionul acesta in Romania cu doi piloti"
 
Fostul premier a continuat:
 
"Oricat de bine se intelege cu Liviu Dragnea...Deci o coabitare in trei, un avion cu trei piloti, din punctul meu de vedere, are toate sansele sa se prabuseasca rapid. Cum sa se prabuseasca? Nu cu proteste sau cu ordonante. (...) motoarele unei tari sunt economia, investitiile, fondurile europene, bugetul, incasarile la buget, situatia din energie. Nimeni nu s-a ocupat in aceste doua luni de aceste probleme pentru ca nu au putut, saracii". sursa: Mediafax.ro

victor ponta grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004811 (s)