News Flash:

Politistul accidentat de un afacerist turc este in continuare in stare deosebit de grava

4 August 2015
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
politist operat
Gheorghe Ionescu, politistul de la Brigada Rutiera accidentat de omul de afaceri turc, a suferit multiple interventii chirurgicale, fiindu-i montat si un senzor de monitorizare a presiunii intracraniene, iar starea sa este deosebit de grava, potrivit informatiilor transmise de Spitalul Floreasca.
Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala precizeaza, intr-un comunicat de presa postat luni pe site-ul institutiei, ca politisul in varsta de 44 de ani are politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav cu focare hemoragice multiple si edem cerebral difuz, fractura fronto-parietala stanga, traumatism toracic forte cu multiple fracturi costale si fractura sternala, contuzie pulmonara stanga si hemotorax stang, traumatism abdominal sever cu ruptura splenica, contuzie pancreatica si multiple leziuni mezenterice cu ischemie de intestin subtire, contuzie renala stanga si hematom retroperitoneal minim.
"Pacientul a fost supus unor multiple interventii chirurgicale: montarea unui senzor de monitorizare a presiunii intracraniene, drenaj pleural stang, splenectomie si enterectomie larga, cu asigurarea hemostazei. In data de 03/08/2015, ora 13.00, pacientul se afla in sectia de terapie intensiva in stare deosebit de grava, analgo-sedat continuu, pe suport ventilator pentru insuficienta respiratorie hipoxemica severa, cu sustinerea functiei hemodinamice cu suport vasopresor in doze mari, cu hemodiafiltrare continua si reechilibrare hidroelectrolitica conform monitorizarii hemodinamice miniinvazive, cu antibioterapie cu spectru larg", se arata in comunicatul transmis de Spitalul de Urgenta Floreasca.
Sursa citata mai precizeaza ca o echipa medicala multidisciplinara supravegheaza permanent starea pacientului si aplica masurile de terapie intensiva adecvate.
Omul de afaceri turc Abdullah Atas, care a intrat cu masina in politistul de la Brigada Rutiera, a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor, ultraj si parasirea locului accidentului, mandatul emis de Tribunalul Bucuresti urmand sa fie pus in executare dupa ce acesta va fi externat din spital.
Potrivit anchetatorilor, Abdullah Atas, care a fost si el internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, a fost arestat duminica noapte, la solicitarea procurorilor Parchetului Tribunalului Bucuresti. Mandatul de arestare emis de judecatorul de drepturi si libertati pe numele omului de afaceri a fost transmis politistilor de la IPJ Ilfov, judet in care acesta are domiciliul.
Politistii urmeaza sa discute cu medicii despre starea de sanatate a omului de afaceri si daca acesta poate fi externat si incarcerat sau daca poate fi transferat intr-un spital penitenciar, dupa emiterea mandatului de arestare preventiva pentru 30 de zile.
Omul de afaceri turc a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca dupa ce s-a accident la nivelul fetei, in momentul deschiderii airbag-ului, dupa ce a intrat cu masina intr-un gard.
Ancheta in cazul cetateanului turc Abdullah Atas, administrator al firmei Atas Light, care are mai multe magazine cu corpuri de iluminat, este facuta de politistii de la Serviciul Omoruri din Politia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucuresti. Mediafax.ro

spitalul floreasca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006774 (s)