News Flash:

Politia olandeza a arestat un barbat pe o autostrada din apropierea aeroportului din Amsterdam

1 August 2016
982 Vizualizari | 0 Comentarii
schiphol
Politia olandeza, care efectueaza de saptamana trecuta verificari asupra vehiculelor din apropierea aeroportului international Schiphol din Amsterdam, a oprit luni un autobuz pe o autostrada importanta si a retinut un barbat, a relatat postul local de televiziune RTV, potrivit Reuters.
Un alt post, NOS, a transmis ca politia a arestat 'un barbat confuz'.
Totodata, un purtator de cuvant al politiei militare a declarat ca masurile sporite de control introduse sambata la Schiphol, dupa primirea unui pont care indica o posibila amenintare terorista, vor fi mentinute pana la noi ordine. 'Masurile raman in vigoare' pana cand primarul din Harleemmermeer (localitate in perimetrul careia se afla aeroportul Schiphol), guvernul si politia militara decid sa le revoce, a declarat luni purtatorul de cuvant pentru agentia olandeza ANP, preluata de EFE.
Postul de televiziune olandez NOS a transmis sambata ca pontul ar putea avea legatura cu o amenintare terorista, insa ziarul De Telegraaf a relatat ca natura amenintarii nu este clara si ca masurile de securitate au un caracter preventiv.
AGERPRES

schiphol
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007507 (s)