News Flash:

PODUL PRABUSIT in apropiere de Genova: Unul dintre romanii morti in accidentul din Italia este din Gorj si urma sa se casatoreasca

15 August 2018
638 Vizualizari | 0 Comentarii
pod

Unul dintre cei doi romani morti in Italia, dupa prabusirea unui segment suspendat al Autostrazii A10, din apropierea orasului Genova, este din Curtisoara, judetul Gorj. Barbatul de 35 de ani lucra in Franta, ca sofer, iar anul acesta planuia sa se casatoreasca, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Printre persoanele care au murit, marti, in urma prabusirii unei sectiuni dintr-un pod in Italia, in apropiere de orasul Genova, se afla si Marian Rosca, un tanar de 35 de ani, din judetul Gorj, care lucre in Franta, ca sofer.

Primarul orasului Bumbesti-Jiu, Constantin Bobaru, a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca Marian Rosca avea o singura cursa lunara din Franta spre Italia, iar intamplarea a fost ca sa aiba loc marti, cand s-a prabusit segmentul suspendat al Autostrazii A10.

„Tanarul care si-a pierdut viata in teribilul accident din Italia este din orasul Bumbesti-Jiu, din satul Curtisoara. Era la munca, el lucra in Franta, avea o cursa pe luna pe care trebuia sa o duca pe ruta de Italia si din pacate soarta l-a dus intr-un moment nefericit, intr-un loc nepotrivit. Era la serviciu, era sofer pe o camioneta. Mai are o sora”, a spus Constantin Bobaru

Potrivit acestuia, Marian isi facuse o casa in Curtisoara si urma sa se casatoreasca anul acesta.

„Avea 35 de ani. Urma sa se casatoreasca anul acesta, isi facuse o casa la Curtisoara, urma sa vina sa locuiasca aici", a mai spus primarul.

Primaria din Bumbesti-Jiu va acorda ajutor familiei pentru repatriere, potrivit lui Constantin Bobaru.

Zeci de mesaje de condoleante au fost postate pe pagina de Facebook a barbatului, in ziua in care ar fi trebuit sa isi sarbatoreasca onomastica de Sfanta Maria.

„Odihneste-te in pace, prieten drag! Ai plecat azi dintre noi, dar in gandul si in inima mea vei ramane mereu viu. Fie ca Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei si pentru a le da putere de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, a scris Valentin Oproiu.

Cel putin 38 de persoane au murit dupa prabusirea unui segment suspendat al Autostrazii A10 din Italia in apropierea orasului Genova, potrivit celui mai recent bilant anuntat de Ministerul italian de Interne, relateaza cotidianul Corriere della Sera.

Doua dintre persoanele decedate sunt de nationalitate romana, a confirmat, miercuri, Ministerul Afacerilor Externe.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1103 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004627 (s)