News Flash:

PNL Timis va anunta in aceasta saptamana lista candidatilor la locale

8 Martie 2016
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu21
Organizatia PNL Timis va prezenta, la sfarsitul acesti saptamani, lista candidatilor in alegerile locale din vara, a anuntat vineri Nicolae Robu, copresedinte al organizatiei judetene. 
'Vom cunoaste ierarhia candidatilor la Primaria Municipiului Timisoara, respectiv la Consiliul Judetean (CJ) Timis, si vom cunoaste si numele candidatului PNL Timis la functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis', a afirmat Nicolae Robu vineri, intr-o conferinta de presa. 
Potrivit acestuia, tinta pe care liberalii timiseni si-o propun in alegerile din iunie este sa castige functia de primar al Timisoarei si cele doua fotolii de viceprimar, presedintia Consiliului Judetean cu cele doua posturi de vicepresedinti, dar si majoritati de cate doua treimi in consiliile local si judetean. 
'Sunt convins ca timisorenii ne vor da votul, pentru a nu mai depinde de nimeni care sa ne poata bloca proiectele. (...). Daca lucrurile decurg conform graficului nostru, nu va fi nevoie de nicio negociere pentru alegerea presedintelui CJ Timis, iar candidatul pe care-l vom desemna acum va putea sa ajunga in pozitia de presedinte prin votul viitorilor consilieri judeteni', a adaugat Robu. 
Potrivit acestuia, intr-o ipoteza 'foarte putin probabila', dar pe care o iau in analiza, daca se va impune ca PNL sa faca negocieri postelectorale, atunci nu este exclusa schimbarea candidatului, care sa fie agreat de partenerii de negocieri. 
'Desigur, nu excludem si schimbarea persoanei pe care acum o desemnam drept candidat, astfel incat in jurul sau, la acel moment, in configuratia cunoscuta atunci, sa se poata crea o majoritate care sa-l voteze', a explicat primarul. AGERPRES

robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004828 (s)