News Flash:

Piturca il face praf pe Iordamescu!

17 Septembrie 2015
1376 Vizualizari | 0 Comentarii
piurca
Fostul selectioner Victor Piturca a vorbit despre plecarea lui de la echipa nationala, ce s-a produs in urma cu un an, si il contrazice pe Iordanescu, antrenorul care a spus ca noi nu meritam sa ne clasam pe locul 7 in ierarhia FIFA.

"In momentul asta nu imi pare rau ca am plecat de la nationala. Atunci imi parea rau, lasam o munca in spate. Asa am considerat atunci ca e bine pentru mine si cred ca a fost bine pentru mine.

Ceea ce mi se intampla cand eram selectioner, nu era normal, nu eram respectat, nu mi se respecta munca. Am lucrat bine cu cei dinainte de laFederatie, dar cand a venit Burleanu la Federatie a venit cu o idee preconceputa, nu ma cunostea, afla diferite pareri din presa despre mine... Nu m-a schimbat pentru ca era foarte greu in acel moment, cu rezultatele pe care le aveam, plus ca era situatia financiara la mijloc. Am continuat munca, totul s-a derulat foarte bine si probabil si-o fi schimbat si el ideile. Insa am vrut eu sa plec.

Daca voia neaparat sa raman, eu le-am propus atunci o marire de contract. Avem in jur de 400 si ceva de mii de euro pe an, urma sa am in jur de 600 de mii de euro. Nu am discutat cu Burleanu, ci cu mana lui dreapta. A fost de acord, dar numai daca terminam pe primul loc in grupa.

Eu echipa asta am luat-o de pe locul 56 in lume si am adus-o pe locul 7, ca eu am adus-o, asta e echipa facuta de mine... Este o mare greseala ce a spus Iordanescu, faptul ca este un loc mincinos, si sunt putin suparat pe el, nici nu am mai vorbit. La fel si Mircea Lucescu.

Acest loc 7 se datoreaza acestor jucatori, care au jucat toate meciurile pe viata si pe moarte si au castigat puncte. N-a fost nicio conjunctura, s-a jucat numai cu adversari top-class. Ne-au trebuit 3-4 ani sa ajungem in aceasta postura, iar acum toata lumea spune ca nu avem ce sa cautam acolo. Intr-un an de zile, putem sa ajungem iar pe locul 50.

Meritam toate laudele, dar la noi e foarte mare suparare ca am ajuns pe locul 7. Iordanescu, daca era in locul meu, nu mai spunea asa. Cand am cazut la baraj cu grecii a spus ca e cea mai slaba echipa, ca suntem fraieri daca nu ne calificam, iar acum spune ca Grecia e cea mai buna echipa. Nu e profesionist.

Pentru mine nu e Steaua. E Steaua? Pentru mine nu e. N-are sigla, n-are palmaresul. Ca si Craiova. Bine, Craiova va avea, dar peste doi ani, cine stie ce se va intampla.

Nu ma intereseaza pe mine ce face Mirel Radoi. E problema lui. Eu nu am mai avut o relatie cu Radoi dupa ce si-a incheiat activitatea la nationala. Nu vreau eu sa vorbesc despre Mirel Radoi.

De ce sa-mi para mie rau de Radoi: E problema lui, asta e fotbalul. Cum sa fii antrenor si sa nu-ti conduci echipa? Eu asta nu inteleg. Pai cine conduce echipa atunci?

Ce ma intereseaza pe mine Titi Dumitriu? Am auzit ca a vorbit urat despre mine cand am plecat de aici. Probabil s-a dus si el acolo sa primeasca un salariu. Eu nu vreau sa vorbesc nici de Steaua, nici de Radoi, nici de Dumitriu.

Ce explicatii sa am pentru parcursul Stelei? Valoarea lotului, valoarea patronului... Ca el zicea ca el se baga. Asta ca o gluma. Bine, am inteles ca acum nu se mai baga. Insa sunt convins ca Radoi si staff-ul lui se ocupa de situatia de acum.

Dar nu il pot acuza pe Radoi de rezultate. El e novice in meseria asta. Dar e si valoarea lotului. Eu aveam alte pretentii de la jucatori, de la Stanciu, de la Iancu, care a plecat. Eu ma gandeam cand eram la nationala ca voi avea jucatori fantastici, dar ei nu au progresat deloc", a spus Victor Piturca.

nationala selectioner federatie burleanu situatia financiara laudele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006302 (s)