News Flash:

Petre Cozma, dupa ce ucigasul fiului sau a fost eliberat: Voi face plangere la CEDO

26 Iulie 2018
877 Vizualizari | 0 Comentarii
petre

Petre Cozma nu a trecut peste moartea fiului sau, Marian Cozma. Tatal fostului handbalist a aflat de eliberarea lui Ivan Sztojka, unul dintre criminali, si nu vrea sa lase lucrurile asa. In direct la ProSport Live, Petre Cozma a marturisit ca va face plangere la CEDO.
Ivan Sztojka a fost eliberat in aceste zile din inchisoare, dupa 5 ani de detentie. Chiar daca primise o condamnare de 9 ani, criminalul a fost lasat liber pentru buna purtare. Anuntul a fost facut de un martor. ”Sztojka a fost eliberat saptamana trecuta in secret. Acum se afla in Budapesta. Nu vreau ca numele meu sa apara in presa, pentru ca o sa am probleme cu el”.

Petre Cozma este nemultumit de eliberarea lui Ivan Sztojka si este dispus sa faca plangere la CEDO, pentru ca acesta sa fie din nou inchis.

”Nu poti sa treci peste asa ceva. Imi e dor de Marian si imi e foarte greu fara el. Pentru Ivan Sztojka nu a fost o problema ca a fost inchis. El isi vedea familia, dar eu nu-mi mai vad baiatul. Voi face plangere la CEDO”, a declarat Petre Cozma pentru ProSport Live.
La inceputul anului 2009, Marian Cozma a fost ucis intr-un club din Veszprem. Handbalistul se afla la o petrecere alaturi de colegii sai, cand a fost injunghiat de 4 maghiari, Raffael Sandor, Nemeth Gyozo, Sztojka Ivan si Pal Gabor. In momentul de fata, doar primii 2 se mai afla in inchisoare, dupa ce au primit 18 ani de detentie. Ivan si Gabor au fost eliberati, dupa ce primisera, initial, condamnari de 4, respectiv 5 ani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005142 (s)