News Flash:

Peste 170 de kilograme de carne alterata, confiscate dintr-o retea de supermarketuri

29 Aprilie 2014
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste 170 de kilograme de carne refrigerată cu miros de alterat sau cu urme de fecale pe tăieturi au fost confiscate de Protecţia Consumatorilor Vaslui dintr-un lanţ de supermarketuri din judeţ, firma multinaţională fiind amendată cu suma de 25.000 de lei. Potrivit reprezentanţilor Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Vaslui, cele 176,5 kilograme de carne de miel improprie consumului uman au fost descoperite în urma unor controale desfăşurate concomitent în trei magazine din judeţul Vaslui ale unei firme multinaţionale al cărei nume nu a fost făcut public, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Carnea refrigerată, în valoare de 4.852 de lei, a fost confiscată de către comisarii CJPC Vaslui în vederea distrugerii.

"Carnea avea miros de alterat, prezenta porţiuni de intestine cu fecale, precum şi urme de fecale pe tăieturi şi fire sau smocuri de păr. În aceste condiţii, s-a dispus măsura opririi definitive a întregii cantităţi de carne, care era comercializată sub formă de sferturi de carcasă", a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX şeful CJPC Vaslui, Constantin Vasilache.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0986 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038332 (s)