News Flash:

Personalul medical nevaccinat nu va fi obligat sa se testeze periodic pe banii proprii

17 August 2021
1000 Vizualizari | 0 Comentarii
test covid

Ioana Mihaila a anuntat ca testarea personalului medical care nu doreste sa se imunizeze nu va fi suporatata nici de unitatile sanitare si nici de minister.

Sindicalistii din cadrul Federatiei Sanitas au spus ca argumentele si presiunile exercitate la Ministerul Sanatatii au dat rezultate si personalul medical nevaccinat nu va fi obligat sa se testeze pe banii proprii.

Federatia Sanitas din Romania a transmis, luni seara, pe pagina de Facebook, ca argumentele si presiunile exercitate la Ministerul Sanatatii au dat rezultate.

„Personalul medical nevaccinat nu va fi obligat sa se testeze periodic pe banii poprii! Ministrul Sanatatii renunta la actul normativ pe care il propusese guvernului, in acest sens, cu doua luni in urma”, arata Sanitas.

Pe 9 august, Federatia Sanitas a facut publice rezultatele primei evaluari reale a situatiei vaccinarii salariatilor din Sanatate. Potrivit Federatiei Sanitas din Romania, 60,14% dintre angajatii in Sanatate sunt fie vaccinati, fie s-au infectat cu virusul SARS-C0V-2 in ultimele 6 luni si au anticorpii necesari, astfel ca decizia individuala de vaccinare – in cazul lor – poate fi amanata fara a pune pe nimeni in pericol.

In luna iunie, ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, a anuntat ca testarea personalului medical care nu doreste sa se imunizeze nu va fi suporatata nici de unitatile sanitare si nici de minister, conform alephnews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006550 (s)