News Flash:

Percheziții la o rețea de proxeneți, în patru locații din Timișoara

11 Martie 2021
822 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii

Percheziții ale polițiștilor de la Crimă Organizată, în Timișoara. Oamenii legii au descins în locuințele unor persoane suspectate de proxenetism. Au dus 12 persoane la audieri, printre care se numără și doi martori.

Oamenii legii au descins, marți, în patru locații din Timișoara. Totul pentru destructurarea unei rețele de proxeneți care ar fi exploatat sexual mai multe tinere.

Sunt 10 suspecți cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, iar anchetatorii spun că bărbații ar fi racolat și exploatat stradal mai multe femei. Prin amenințări și violențe le constrângeau să presteze servicii sexuale pentru a câștiga diverse sume de bani.

„Cei în cauză ar fi avut ca principală preocupare racolarea unor tinere, ce provin din familii dezorganizate sau cu probleme comportamentale din mediul rural, pe care le-ar fi transportat pe teritoriul României, în vederea exploatării sexuale a acestora, prin ameninţare, violenţă, abuz de autoritate sau profitând de imposibilitate acestora de a se apără sau de a-şi exprima liber voinţa”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

La finalul perchezițiilor, 12 persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Timișoara. Ulterior, doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006164 (s)