News Flash:

Pentru voi, doamnelor! Cu aceste tipuri de barbati NU trebuie sa faceti sex NICIODATA!

7 Septembrie 2015
1250 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra
Barbatul care se ambaleaza ca stai pe Facebook
Daca se enerveaza cand te vede ca faci fete-fete pentru un selfie perfect de pus pe Facebook, sau dupa ce ai comentat pe paginile de socializare ale prietenelor, tipul este o alegere deloc inspirata. In aceeasi categorie intra si barbatii care publica mesaje misogine pe paginile lor de socializare.
Barbatul care se refuza sa se imbrace bine la intalnire, dar are pretentii de la partenera lui
Daca ideea de a fi gata pentru intalnire este sa-si puna o pereche de blugi lalai si pantofi cu botul patratos, ce par mai mari cu doua numere, atunci te poti gandi ca nu are gusturi la haine. Ceea ce nu este o tragedie! Insa atunci cand are pretentia ca tu sa fii ca scoasa din cutie, cu tocuri, bucle sau cine stie ce alte cazne la care te supui ca sa arati ireprosabil, atunci nu merita atenaia ta. Iar o ercompensa atat de pretioasa precum sexul cu tine nici nu intra in discutie.
Cel care se da la tine pe site-urile de socializare
Il stii de mai multa vreme, insa nu ati avut tangente pana acum. Brusc, da like oricarei postari pe pagina ta, te abordeaza pe chat sau la fiecare mesaj pe care ti-l da pe Facebook iti trimite cate un smiley face. Daca ti se intimpla toate acestea, atunci nu ar fi bine sa faci sex cu el. Este un obsedat, interesat doar de un singur lucru. Si nu, nu esti tu centrul intereselor lui.
Tipul care se lauda cat de mult bea
In nici un caz nu trebuie sa-ti intre in dormitor un astfel de exemplar. Un barbat care se lauda cat de mult bea nu a depasit inca varsta teribilismului de generala. In plus, daca este adevarat ca bea pe cat de mult pretinde, cu siguranta este intr-o faza incipienta a unei boli cu care nu ai vrea sa se confrunte barbatul de langa tine: alcoolismul.

facebook
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005260 (s)