News Flash:

Pe santierul ansamblului Openville au inceput lucrarile de edificare a suprastructurii celei de-a doua cladiri de birouri clasa A

26 August 2016
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
OV UBC1 1

O noua etapa de constructie a fost demarata pe santierul imobilului United Business Center 1 (UBC 1), a doua cladire de birouri clasa A la care se lucreaza in ansamblul Openville Timisoara.  

Dupa finalizarea sapaturilor pentru fundatie, recent, au fost montate cele doua macarale care vor fi folosite la edificarea suprastructurii cladirii de birouri UBC 1. Acesta este cel de-al doilea imobil de birouri clasa A din cele sapte care vor fi construite in proiectul mixt, dezvoltat de grupul Iulius, in proximitatea Iulius Mall Timisoara. 

Primul nivel al imobilului, care va avea forma triunghiulara, este rezervat pentru spatii de retail si servicii, iar parterul si 10 etaje sunt destinate birourilor. Cu o suprafata inchiriabila de 13.000 mp, UBC 1 va respecta standardele cladirilor verzi pentru certificarea LEED si va beneficia de cele mai moderne tehnologii, atat in privinta edificarii constructiei, cat si in cea a functionalitatii acesteia.

In paralel, continua lucrarile la cladirea UBC 2, unde se monteaza panourile de sticla de pe fatada, in timp ce, in interior, se lucreaza la instalatii si se executa finisaje. Cladirea de 18.000 mp inchiriabili va fi finalizata in aceasta toamna, iar printre companiile care isi vor desfasura activitatea aici se numara: Autoliv Romania, Ness Software Engineering Services, policlinica Regina Maria si retailerul dm drogerie markt. 

Ansamblul multifunctional Openville, investitie in valoare de peste 220 milioane de euro, reprezinta primul proiect de tip mixed-use din vestul tarii. Noul pol de dezvoltare urbanistica va integra Iulius Mall Timisoara si va include sapte imobile de biroruri clasa A, peste 100 de noi branduri, 20 de restaurante, cafenele tematice, cel mai mare parc suspendat din Romania (55.000 mp), 15 sali de cinema multiplex, locuri de joaca pentru copii, fresh market si patru sali de evenimente. 

Openville va implementa in zona centrala a Timisoarei un nou concept de lifestyle, vibrant si cosmopolit, deschis mediului de business, dar si evenimentelor culturale si sportive, atractiv  pentru multiple categorii de public. O noua etapa de constructie a fost demarata pe santierul imobilului United Business Center 1 (UBC 1), a doua cladire de birouri clasa A la care se lucreaza in ansamblul Openville Timisoara.  

Galerie Foto

OV_UBC1_2
openville
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006098 (s)