News Flash:

Patronii clubului Colectiv au fost ARESTATI PREVENTIV pentru 30 de zile

4 Noiembrie 2015
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
patroni
Cei trei actionari si administratori ai clubului Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu si Costin Mincu - au fost arestati preventiv marti seara, a urmare a unei hotarari a sediul Judecatoriei Sectorului 4. Decizia nu este definitiva, dar este executorie, astfel ca cei trei se vor intoarce in Arestul Central, unde au petrecut deja o noapte.

Procurorii au cerut arestarea preventiva dupa ce au analizat toate probele si materialele din dosar.

Alin AnastasescuPaul Gancea si Costin Mincu, cei trei actionari ai clubului Colectiv, au fost retinuti, luni seara, dupa ore bune de audieri la Parchetul General. Nici la intrarea in sediu, dar nici atunci cand au fost scosi cu catuse la maini, acestia nu au dat nicio declaratie.

Potrivit unor surse judiciare, cei trei actionari ai clubului sunt in stare de soc si au plans la audieri, fiind foarte afectati de cele intamplate. De asemenea, ei nu s-au opus verificarilor si nu au ascuns probe.
Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu sunt acuzati de omor din cupla si vor afla in cursul zilei de astazi ce au decis procurorii in privinta lor.

Alin Anastasescu, Costin Mincu si Catalin Gancea sunt acuzati de ucidere din culpa si vatamare din culpa dupa moartea a 31 de persoane si ranirea a altor doua sute. In plus, administratorii Clubului Colectiv ar mai putea fi acuzati de distrugere calificata si incalcarea legii privind calitatea in constructii, infractiuni pentru care risca pana la 15 ani de inchisoare. Firma Colectiv Club, proprietara localului unde a avut loc tragedia de vineri seara din Capitala, este detinuta de Alin George Anastasescu (47%), Costin Mincu (23%) si Paul Catalin Gancea (30%).

Clubul Colectiv, care a luat foc vineri seara, in timpul unui concert, nu avea asiguare, potrivit declaratiilor lui Costin Mincu, unul dintre actionari, facute la audieri, in fata procurorilor. Costin Mincu si asociatii sai Alin Anastasescu si Catalin Gancea sunt urmariti penal pentru ucidere din culpa si distrugere din culpa.

procurorii arestarea preventiva alin anastasescu paul gancea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006059 (s)