News Flash:

Partea necunoscuta a unui avion: Unde se odihneste echipajul - FOTO, VIDEO

31 August 2014
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
Nu numai pasagerii simt nevoia sa atipeasca putin in timpul zborurilor lungi. Echipajul avionului are si el nevoie de putin timp pentru odihna, iar Daily Mail a dezvaluit cum arata locul special amenajat in aeronave pentru acest lucru.
Din cauza ca locurile pentru pasageri - cele care aduc practic veniturile - au prioritate, sectoarele rezervate echipajului sunt de cele mai multe ori inghesuite in anumite zone ale avionului, potrivit dailymail.co.uk.
Aceste mici spatii destinate personalului sunt foarte diferite. Unii angajati au parte de oferte chiar generoase din acest punct de vedere, avand la dispozitie pijamale si mijloace pentru divertisment.
Spatiile destinate relaxarii personalului sunt ascunse in partea superioara a avionului sau organizate intr-o camaruta amplasata in zona in care calatoresc pasagerii.
La bordul unui avion Boeing 777, de exemplu, exista o scara ascunsa care duce la camera personalului, amplasata in spatele avionului.
Membri echipajului trebuie sa se strecoare printr-un tunel ingust la capatul caruia se afla un spatiu generos care poate gazdui opt persoane.
Aici gasim paturi dispuse de o parte si de alta a unui culoar, fiecare din ele putand fi complet izolat cu ajutorul unei draperii.
Instructiunile afisate pe usa care duce spre aceasta zona ascunsa, informeaza personalul ca numarul maxim de ocupanti este de opt persoane, iar spatiul nu trebuie folosit in timpul decolarii sau aterizarii.
De asemenea, usa trebuie sa stea inchisa si sa fie incuiata atunci cand nu este folosita.

Uriasul Boeing 787 dispune de un spatiu generos desupra compartimentului pentru pasageri, aici putand fi gazduiti pana la cinci membri ai personalului.
Pilotii au compartimente separate pentru dormit.
Spatiul destinat personalului intr-un Airbus A350 a fost amplasat initial sub cabina pilotilor si a spatiului destinat pasagerilor, dar a fost mutat deasupra pentru a creste capacitatea calei, in urma reproiectarii avionului. Mediafax.ro

Galerie Foto

cabina_pilot1

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1388 (s) | 22 queries | Mysql time :0.011434 (s)