News Flash:

Pare fericita in timp ce isi conduce copilul la scoala. Priveste cu atentie, nu vei crede asa ceva!!!

20 Februarie 2017
1404 Vizualizari | 0 Comentarii
cu copilul de mana
Pare fericita in timp ce isi conduce copilul la scoala, priveste cu atentie, nu vei crede asa ceva!!!
Timpul este valoros. Cititi aceasta poveste! Mama a sacrificat multe pentru copilul ei.
Desi nu ne place sa discutam asta de fata cu copii nostri, si sa parem fericite tot timpul, orice mama isi doreste uneori putin timp liber numai pentru ele. In timp ce isi ducea copilul la scoala aceasta mama se gandea la acelasi lucru.
Se gandea la tot ce trebuie sa faca pentru copilul ei, de la mancare si pana la dus la scoala, programul ei este intotdeauna in functie de nevoile lui. De asemenea are si un copil mai mic care plange noaptea. Dar exista ceva puternic extraordinar de frumos care o face sa mearga in continuare. A scris o scrisoare pentru a putea impartasi cu intreaga lume. Scrisoarea este intitulata “ultima data” si a fost scrisa pentru toate mamele din toata lumea care cred ca sacrificiul lor este unul foarte mare.
Sentimentele ei sunt descrise cel mai bine prin cuvintele ei iar acestea te vor plimba prin toata perioada de maternitate si iti arata de ce merita tot efortul. Ea scrie: “ Prima oara cand iti imbratisezi copilul, nu vei mai fi niciodata aceeasi persoana. Poate ti-ai dori sa fii acea tu de inainte cand aveai libertate si timp liber, cand nu stiai ce e aia oboseala si fiecare zi era la fel”. “Acum toate astea s-au schimbat. Acum schimbi scutecele copilului si il asculti cum plange. Asta poate parea ca un nesfarsit ciclu de repetari, dar nu uita….”
“…este o ultima data pentru toate. Vine ziua in care iti vei hrani copilul pentru ultima data. Ultima data cand adoarme in bratele tale dupa o zi lunga.Si ultima data cand il imbratisezi in timp ce doarme. Ultima data cand ii vei spala parul sau il vei tine de mana pe strada.” “ Iar apoi nu vor mai avea nevoie niciodata de aceste lucruri de la tine. Nu se mai trezeste noaptea si nu mai au nevoie de tine noaptea. Vei canta cantece alaturi de ei, dar si asta o vei face pentru ultima data.”
“ Cand il duci la scoala, il saruti de la revedere, iar a doua zi iti cere sa nu mai mergi cu el. Va sari in bratele tale pentru ultima data.”
“Adevarul este ca nu stii niciodata cand se intampla pentru ultima data, decat atunci cand chiar se intampla. Chiar si atunci ai nevoie de timp sa intelegi. Asa ca acum cand traiesti aceste momente aduti aminte ca ele sunt limitate si ca nu dureaza pentru totdeauna. Iar atunci cand se vor opri, vei dori sa le experimentezi din nou.
Sursa: kapi.ro

scoala mama sentimentele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006560 (s)