News Flash:

Parchetul General, despre cazul Condrea: Se va dispune o expertiza pentru a se stabili dinamica accidentului

23 Mai 2016
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
acc condrea2
Parchetul General a anuntat ca, dupa preluarea dosarului privind accidentul in urma caruia ar fi murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, se va dispune efectuarea unei "expertize tehnice auto pentru stabilirea dinamicii si a imprejurarilor producerii accidentului".
Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus, luni, preluarea de catre Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie de la Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea, a dosarului privind accidentul rutier de duminica seara, in urma caruia ar fi decedat Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.
"In cauza s-a dispus efectuarea necropsiei, urmand a se dispune efectuarea unei expertize tehnice auto pentru stabilirea dinamicii si a imprejurarilor producerii accidentului, autoturismul fiind ridicat si transportat la sediul organelor de politie in vederea efectuarii de cercetari", a anuntat Biroul de Presa al Parchetului General, printr-un comunicat de presa.
Procurorii au facut bilantul investigatiilor facute pana in prezent in dosar, precizand ca duminica seara a fost facuta cercetarea la fata locului, procedura care a fost reluata luni dimineata. De asemenea, anchetatorii mentioneaza ca au fost audiati doi martori oculari si ca, din primele verificari rezulta ca "la data de 22 mai 2016, ora 18:30, in timp ce conducea un autoturism din directia Buftea catre Corbeanca, conducatorul auto a iesit in afara carosabilului, izbindu-se violent de copacii de pe marginea drumului".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1368 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004761 (s)