News Flash:

Opt dintre turistii romani raniti in accidentul din Turcia se intorc joi in tara

17 Martie 2016
1029 Vizualizari | 0 Comentarii
autocar rasturnat
MAE precizeaza ca opt dintre turistii romani raniti in accidentul rutier din Turcia se vor intoarce joi in tara, in timp ce alti doi cetateni romani internati in spitalul de stat din Manavgat au fost transferati intr-un spital privat din Antalya pentru investigatii medicale suplimentare.
"In cursul zilei de 16 martie 2016, la cererea echipei consulare, cei doi cetateni romani internati in spitalul de stat din Manavgat au fost transferati intr-un spital privat din Antalya pentru efectuarea de investigatii medicale suplimentare", potrivit sursei citate.
Transferul turistilor s-a facut dupa ce miercuri echipa consulara a cerut acest lucru.
"La solicitarea Centralei MAE, consulul onorific roman in Antalya va mentine permanent legatura cu unitatile spitalicesti pentru a urmari cu prioritate evolutia starii de sanatate a cetatenilor romani", se arata in comunicatul de presa.
De asemenea, doi romani implicati in accident au plecat din Turcia miercuri, iar alti opt turisti romani se intorc in tara joi.
"Repatrierea celor doi cetateni romani decedati va avea loc in perioada imediat urmatoare, echipa consulara efectuand toate formalitatile legale in acest sens", precizeaza MAE.
Celula de criza isi continua activitatea, fiind in legatura cu Ambasada Romaniei la Ankara, cu echipa consulara mobila, cu atasatul de interne la Ankara, precum si cu reprezentantul Consulatului Onorific al Romaniei in Antalya.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007222 (s)