News Flash:

Oficialii Timisoarei, nemultumiti de arbitrajele din Liga I

9 Decembrie 2013
2859 Vizualizari | 0 Comentarii

Ultima etapă a turului a fost marcată de greşeli numeroase şi importante de arbitraj. Erorile de la Oţelul - Steaua sunt cele mai proaspete în memoria microbiştilor, dar şi la partida Concordia - ACS Poli Timişoara au existat greşeli.

Bănăţenii au luat atitudiune şi au postat un comunicat pe site-ul oficial în acest sens.

"ACS Poli Timişoara este un club susţinut financiar şi moral de Primăria Municipiului Timişoara, Consiliul Judeţean Timiş şi Universitatea Politehnica. Noul club-fanion al Banatului a fost organizat pe principiul promovării specialiştilor locali, din punct de vedere managerial şi sportiv, inclusiv prestaţia publică a reprezentanţilor ACS Poli fiind una civilizată, în ton cu spiritul Timişoarei. Vrem să creăm un club pe baze locale, de aceea, financiar şi logistic am demarat un proiect de dezvoltare a Centrului de copii şi juniori. De asemenea, am crescut din punct de vedere sportiv, ACS Poli fiind una din echipele cu o prestaţie cel puţin onorabilă în acest sezon de Liga I.

Am încercat, în acest tur de campionat, să ne disociem prin discurs  de obişnuitele polemici negative care de ani de zile domină fotbalul românesc. Deşi există critici în acest sens din partea unor jurnalişti sau suporteri, am preferat să evităm aşa-zisele ”presiuni” mediatice asupra arbitrilor, înainte sau după jocurile de Liga I. Mai mult, considerăm primordială analiza prestaţiilor propriei noastre formaţii, înainte de a vorbi despre greşelile comise (sau nu) de ”cavalerii fluierului”.

Constatăm însă, pe de altă parte, că în ultimele etape s-au înmulţit greşelile de arbitraj comise împotriva ACS Poli. Specificăm din capul locului că nu considerăm aceste erori ca fiind cauza principală a rezultatelor mai slabe obţinute de echipă. Însă erorile (sperăm că sunt simple erori...) consemnate în ultima vreme ne îndeamnă să reflectăm serios asupra tratamentului aplicat echipei noastre. Deciziile de arbitraj din meciul de la Chiajna au fost semnalate inclusiv de mass-media, iar gravitatea lor, alături de alte greşeli comise de-a lungul turului împotriva ACS Poli, ne fac să credem că există o tendinţă constantă de defavorizare a echipei noastre.

Ne place să credem că este doar o întâmplare. Însă erorile comise la Braşov şi Chiajna (ca să amintim cele mai flagrante decizii anti-ACS Poli Timişoara) au afectat evident situaţia dinclasament a formaţiei noastre. Prin această scrisoare nu solicităm niciun privilegiu. Cerem doar ca echipa şi clubul să fie respectate, să beneficiem de arbitraje imparţiale, iar rezultatele finale să reflecte realitatea din teren.

Cum am spus şi în debut, suntem un club sprijinit de instituţiile esenţiale de pe plan local. Nu suntem un club mare, suntem în formare şi credem că putem să ne dezvoltăm prin forţe proprii, bazându-ne pe creşterea tinerilor de perspectivă din vestul ţării. De aceea, aşa cum ACS Poli respectă toate forurile sportive şi cluburi concurente, solicităm un tratament corect!", se arată în comunicatul celor la Timişoara. Sursa: Prosport.ro


cavalerii fluierului cs poli
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1382 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005584 (s)