News Flash:

OFICIAL! Mutu a revenit in Liga I. Vezi cu ce echipa a semnat

18 Ianuarie 2016
1260 Vizualizari | 0 Comentarii
mutu suparata
Atacantul Adrian Mutu, liber de contractul cu gruparea indiana FC Pune City din 1 ianuarie, va evolua pana la finalul actualei editii a Ligii I la fotbal la ASA Targu Mures, a declarat pentru postul Digi Sport presedintele clubului ardelean, Bogdan Mara.

Adrian Mutu a semnat un contract valabil pana in vara, dar exista posibilitatea prelungirii lui. ''Am semnat cu Adi Mutu un contract pana in vara, insa, daca totul va decurge bine atat pentru noi, cat si pentru el, si ne vom indeplini obiectivele, putem discuta prelungirea contractului. A fost o runda de negocieri destul de usoara, am dovedit ca suntem o echipa care il doreste cu adevarat, desi a avut si alte oferte din Romania'', a spus Mara.

Oficialul a explicat ca pentru Adrian Mutu principalul criteriu pentru care a alesASA Targu Mures nu a fost cel financiar. ''Principalul criteriu nu a fost cel financiar, pentru ca Adi avea nevoie de o echipa puternica, la care sa joace si la care sa revina in forma maxima. Obiectivul nostru principal ramane calificarea in play-off, iar acest lucru e confirmat de faptul ca am adus in aceasta iarna jucatori puternici la echipa, precum Marius ConstantinGeorge Tucudean si Adrian Mutu'', a explicat Mara.

In varsta de 37 de ani, Adrian Mutu a evoluat pana la sfarsitul anului trecut in campionatul Indiei, la FC Pune City. De-a lungul carierei, el a mai jucat la FC Arges, Dinamo Bucuresti, Internazionale Milano, Hellas Verona, AC Parma, Chelsea Londra, Juventus Torino, Fiorentina, AC Cesena, Ajaccio si Petrolul Ploiesti.

adrian mutu marius constantin george tucudean mara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007123 (s)