News Flash:

OFICIAL! Mircea Lucescu pleaca de la Sahtior. Tehnicianul a facut acest anunt

12 Mai 2015
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea lucescu
Tehnicianul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat pentru cotidianul Millet ca la finalul sezonului va parasi gruparea ucraineana, dar contrar informatiilor din presa turca nu a discutat pana acum cu niciun oficial din Turcia, sustine millet.com.tr.
In ultimele zile, presa turca a notat ca Lucescu ar urma sa preia conducerea tehnica a echipei Fenerbahce.
"Vreau sa subliniez un lucru, sa nu vorbim de acord, nici macar nu am discutat cu cineva. Nu mi-a sunat telefonul nici macar o data pentru asa ceva. In plus, in ultima perioada am fost departe de campionatul Turciei. Nu stiu in detaliu cine la ce echipa joaca. Urmaresc de departe. (...) Adevarul este ca la finalul sezonului voi pleca de aici. Pentru ca suntem in mijlocul razboiului. Daca s-ar intampla asa ceva in Africa as intelege, dar suntem in Europa in razboi. Este o situatie neacceptabila. Pe de alta parte avem discutii cu federatia cu privire la formatul campionatului. Avem toate meciurile in deplasare. Conditiile de munca sunt dificile. Vreau sa spun inca o data, nu ptiu ce va fi la finalul sezonului, dar pana in acest moment nu am discutat si un m-am inteles cu nimeni din Turcia", a spus Mircea Lucescu.
Mircea Lucescu se afla la conducerea tehnica a echipei Sahtior Donetk din 2004. Lucescu a pregatit in Turcia formatiile Galatasaray (2000-2002) si Besiktas (2002-2004). De cand a plecat din Turcia, numele tehnicianului roman a fost vehiculat frecvent in legatura cu echipele importante din Super Lig.

turcia i fenerbahce mircea lucescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008038 (s)