News Flash:

Oficial: Lucian Sanmartean a plecat de la Steaua. Iata cu ce echipa a semnat

4 Ianuarie 2015
1341 Vizualizari | 0 Comentarii
Fotbalistul echipei Steaua, Lucian Sanmartean, a semnat un contract cu gruparea antrenata de Victor Piturca, Al Ittihad, intelegerea fiind valabila din vara, a declarat impresarul Anamaria Prodan, informeaza dolce-sport.ro.
"Ne-am inteles. A semnat din vara. Arabii nu au discutat cu Steaua sa-l transfere de acum. Este un contract din vara. A semnat pe un an cu optiune de prelungire pe inca un an. Daca Al Ittihad se va intelege cu Gigi Becali de acum, fara niciun fel de problema va pleca in cantonament acolo. Este un salariu foarte mare pe care il va castiga acolo. Daca nu pleaca de acum, orice se va intampla pana in vara, contractul ramane valabil. Arabii vor sa-l ia foarte mult inca de acum insa. Gigi Becali cere pe el o suma modica", a spus Anamaria Prodan la Dolce Sport.
Conform dolce-sport.ro, mijlocasul va castiga in Arabia Saudita un milion de euro anual, iar arabii anunta ca Steaua l-a lasat sa plece gratis, fara a cere vreun ban in schimbul sau.
De asemenea, potrivit www.prosport.ro, gruparea araba a discutat si cu Lukasz Szukala, dar negocierile cu acesta au picat.
Lucian Sanmartean a fost achizitionat de Steaua in februarie 2014, cand a semnat un contract pe un an si jumatate.
Mediafax.ro 

lucian sanmartean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007594 (s)