News Flash:

OFICIAL: Cosmin Contra este noul selectioner al Romaniei

23 Septembrie 2017
1487 Vizualizari | 0 Comentarii
contra 2
Cosmin Contra a devenit oficial selectionerul echipei nationale a Romaniei dupa ce Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a validat, in sedinta sa de vineri, cu unanimitate de voturi, numirea in functie precum si contractul acestuia, au declarat, pentru AGERPRES, surse din cadrul FRF. Tot cu unanimitate de voturi, Comitetul Executiv a validat si rezilierea contractului dintre FRF si fostul selectioner al primei reprezentative, Christoph Daum. La sedinta Comitetului Executiv al FRF de vineri au participat 12 din cei 14 membri, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, si vicepresedintele FRF, Octavian Goga, absentand.
Tehnicianul Cosmin Contra, care a condus pana acum formatia Dinamo, ajunsese in 17 septembrie la un acord de principiu cu presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, privind preluarea postului de selectioner ramas vacant dupa rezilierea contractului germanului Christoph Daum, dar avea nevoie de aprobarea Comitetului Executiv al FRF.

In varsta de 41 de ani, Cosmin Contra a mai antrenat in cariera sa de pana acum formatiile FC Timisoara, Getafe CF Youth, CF Fuenlabrada, Petrolul Ploiesti, Getafe CF, Guangzhou R&F, AD Alcorcon si Dinamo Bucuresti. Ca antrenor, Contra a castigat un singur trofeu, Cupa Romaniei, editia 2012-2013, cu Petrolul Ploiesti. Tot astazi, de la ora 19,00, Federatia Romana de Fotbal a programat o conferinta de presa la Arena Nationala in cadrul careia va fi prezentat oficial selectionerul Cosmin Contra.

romaniei comitetul executiv federatiei romane unanimitate voturi frf
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004741 (s)