News Flash:

O tanara din Constanta i-a spus fostului iubit ca vrea sa se intalneasca cu el pentru o ultima partida de amor. Nici prin cap nu i-a trecut barbatului ce punea ea la cale. L-a distrus complet acum. Multi ar spune ca bine i-a facut!

23 Iunie 2017
1759 Vizualizari | 0 Comentarii
razbunare
O tanara din Constanta a fost santajata cu filmulete indecente de fostul partener care mai dorea sa intretina relatii sexuale cu ea, pentru ultima data.
Un barbat in varsta de 35 de ani, din Constanta, a fost retinut de politisti si urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva dupa ce a santajat o tanara sa faca sex cu el pentru a nu distribui pe Facebook doua filmulete indecente ale fetei.
Potrivit anchetatorilor, in perioada 12 – 18 iunie, barbatul ar fi incercat sa o determine pe tanara de 21 de ani sa intretina relatii sexuale cu el, ‘in caz contrar amenintand-o ca va distribui doua filmulete in care persoana vatamata apare in ipostaze compromitatoare’.
Politistii constanteni din cadrul Biroului Investigatii Criminale, in colaborare cu cei ai Directiei Operatiuni Speciale, au organizat un flagrant in urma caruia l-au retinut pe barbat, dupa ce acesta se intalnise cu tanara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004728 (s)