News Flash:

O noua tragedie in Alpi! O avalansa a ucis cel putin 3 persoane

3 Martie 2017
927 Vizualizari | 0 Comentarii
avalansa
Cel putin trei persoane au murit si altele au fost ranite intr-o avalansa produsa joi intr-o zona aflata in afara partiei la Courmayeur, in nord-vestul Italiei, au informat echipele de salvare italiene citate de AFP.
Potrivit mass-media italiene, aproximativ 20 de schiori, toti straini, se aflau in zona unde s-a declansat avalansa inainte de ora 13:00 (12:00 GMT) la Val Veny.
"Avalansa a facut trei morti, trei raniti transportati la urgenta cu elicopterul si doi raniti usor. Toti practicau schiul in afara partiei", au anuntat serviciile de salvare alpine intr-un comunicat.
Potrivit comunicatului, continua cautarile pentru a gasi eventualele persoane disparute. Echipe insotite de caini si de medici se afla la fata locului, in timp ce elicopterele sunt pregatite pentru a-i evacua pe raniti.
O alta avalansa s-a declansat la putin timp dupa aceea la San Carlo. Dupa ce initial au anuntat ca doua persoane sunt date disparute, serviciile de salvare alpine au declarat ca nu exista victime.
Nivelul de risc de avalansa era joi dimineata de 3 pe o scara de 5 in urma caderilor de zapada recente si a vantului care a provocat acumulari in unele culoare, precum cel in care a pornit prima avalansa.
AGERPRES

san carlo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005268 (s)