News Flash:

O noua cerere a lui Mircea Basescu pentru inlocuirea arestului preventiv, respinsa de instanta

1 Septembrie 2014
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
Tribunalul Constanta a respins, luni, o noua cerere depusa de Mircea Basescu pentru inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu, decizia nefiind definitiva si putand fi contestata la Curtea de Apel Constanta.
Mircea Basescu a fost adus, luni, la Tribunalul Constanta, pentru ca instanta sa judece o noua solicitare a sa privind inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu.
Magistratii au respins ca nefondata cererea fratelui presedintelui, iar decizia poate fi contestata in termen de 48 de ore de la comunicare la Curtea de Apel Constanta.
Aceasta este cea de-a patra solicitare depusa de Mircea Basescu la Tribunalul Constanta pentru inlocuirea masurii arestului preventiv, toate solicitarile fiind respinse, la fel si contestatiile formulate la Curtea de Apel Constanta.
Nelu Tasca, avocatul lui Mircea Basescu, a declarat, la intrarea in tribunal, ca va solicita ca dosarul in care este judecat Mircea Basescu sa se intoarca la procurori deoarece inregistrarile in care apare clientul sau nu sunt autentice. Mediafax.ro

tribunalul constanta mircea basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1459 (s) | 33 queries | Mysql time :0.039174 (s)