News Flash:

O mai stiti pe Carmen Bejan, studenta criminala din Timisoara? S-a intamplat chiar in Saptamana Mare

28 Aprilie 2016
5693 Vizualizari | 0 Comentarii
carmen bejan timis
Carmen Bejan, studenta din Timisoara care ingrozea o tara intreaga cu faptele sale extrem de sangeroase si care a fost condamnata la 20 de ani in spatele gratiilor, a implinit 27 de ani, iar cu acest prilej, sotul ei a incercat sa ii reaminteasca de faptul ca nu e singura, chiar daca se afla in inchisoare.

Studenta care a fost condamnata in urma cu 5 ani la 20 de ani in spatele gratiilor, dupa ce a ucis un barbat care a amenintat-o ca o va viola, a primit un cadou emotionant din partea sotului sau. Carmen Bejan si-a sarbatorit cei 27 de ani in inchisoare, iar cu acest prilej, sotul ei, Claudiu Stratan, i-a lasat un mesaj pe Facebook.

„Iti doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina realitate, iar ceea ce e impecabil in gandul tau sa completeze acele vise! Te pup si te iubesc mult, mult, mult .... La multi ani!“, sta scris pe pagina personala a tinerei de pe reteaua sociala.

Carmen Bejan si Claudiu Stratan s-au casatorit in urma cu 4 ani, cand barbatul era si el in spatele gratiilor pentru trafic de droguri.

claudiu stratan facebook carmen bejan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1364 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008087 (s)