News Flash:

O licoare anti-grasime care te scapa de burta - Se prepara numai din doua ingrediente

4 Decembrie 2017
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
bautura pentru slabit

Unele retete pentru slabit nu au un gust foarte bun, motiv pentru care multe persoane nu le includ ori renunta in scurt timp la aceste remedii. Aceasta licoare anti-grasime este una din cele mai aromate, recomandate chiar de nutritionistii straini. Este vorba de combinarea telinei cu zeama de lamaie. Bautura cu telina si lamaie te ajuta sa scapi de grasime si este antidotul perfect care iti subtiaza burta.

Ai nevoie, dupa cum scrie si mai sus, de doar doua ingrediente. Telina este una din cele mai sanatoase legume din categoria radacinoaselor si face minuni pentru silueta. Este bogata in vitamine si reprezinta o sursa bogata de fibre. Are un gust placut, iar in combinatie cu lamaia, are un plus de savoare.

Ai nevoie de 400 de grame de radacina de telina si un kilogram de lamaie. Radacina de telina se trece prin razatoare, iar apoi se adauga la ea 2 litri de apa. Se poate razui si coaja de lamaie, iar apoi se adauga sucul obtinut de la un kilogram de lamaie. Bautura trebuie lasata la rece cel putin 6 ore.

Atunci cand tii o dieta pentru slabit sau vrei sa te apuci de una de detoxifiere nu uita ca unul dintre alimentele esentiale (sau poate cel mai important) este ceaiul. Iti prezentam topul celor mai bune ceaiuri pentru curele de detoxifiere sau dietele pentru slabit.

Locul 5: Ceaiul de urzica. Poate ca nu ai stiut, dar acest ceai are o proprietate foarte importanta: elimina apa acumulata in exces. Tratamentul cu acest ceai dureaza doua luni, zi de zi. Acest ceai se poate prepara destul de simplu: foloseste 4-5 lingurite de frunze uscate de urzica la 1 litru de apa.

Locul 4: Ceaiul de papadie. Acest ceai are urmatoarele calitati pentru organism: este depurativ, diuretic si sudorific. Puteti consuma doua cani de ceai pe zi pentru cura de detoxifiere, preparat cu doua lingurite de papadie uscata la 1 cana de apa fierbinte.

Locul 3: Ceaiul din frunze de dud. Acest ceai este foarte bun si recomandat chiar de nutritionisti pentru cei care vor sa scape de surplusul de kilograme.

Important: Pentru prepararea acestui ceai se vor folosi doar frunzele de dud uscate. O lingurita de frunze de dud la 250 ml de apa clocotita consumat dupa fiecare masa te poate ajuta la digestie astfel incat dieta ta sa functioneze.

Locul 2: Ceaiul verde. Considerat cel mai bun ceai in lupta cu kilogramele in plus, acesta stimuleaza viteza de ardere a caloriilor nesanatoase care se transforma in grasimi.

Locul 1: Ceaiul negru. Are proprietati aproape identice cu ale ceaiului verde, favorizand procesul de ardere a grasimilor.

Potrivit unor studii stiintifice recente, acest ceai contine doua substante care se comporta ca un manipulator in sens pozitiv al nivelului glicemiei, actionand precum insulina. Substantele din acest ceai care fac asta se numesc teaflavina si tearubigina.

preluat de pe teo


papadie diuretic detoxifiere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008018 (s)