News Flash:

O fetita de numai un an lupta sa traiasca. Micuta, diagnosticata cu numeroase afectiuni

16 Iunie 2022
1516 Vizualizari | 0 Comentarii
In ritmul din ce in ce mai agitat in care traim deseori nu realizat cat de binecuvantati suntem pana si pentru simplul fapt ca putem lua masa linistiti acasa in familie sau in oras

Multe dintre plăcerile vieții trec neobservate, ascunse în spatele firescului. În ritmul din ce în ce mai agitat în care trăim, deseori nu realizăm cât de binecuvântați suntem până și pentru simplul fapt că putem lua masa liniștiți acasă, în familie, sau în oraș. Să poți consuma ce alimente dorești, când dorești și să nu îți fie teamă de anumite urmări... câți dintre noi ne gândim la această bucurie și o prețuim ca atare?

De această binecuvântare a fost privată Valentina Nechita, o fetiță de un an și 3 luni, care nu poate tolera aproape niciun aliment, nici măcar laptele matern! Copila a fost diagnosticată cu numeroase afecțiuni, între care: malnutriție, malabsorpție, hepatocitoliză (o reacție inflamatorie care se manifestă prin distrugerea celulelor hepatice), hipotrofie staturo-ponderală și hernie ombilicală. Un val de nenorociri pare să o fi luat pe sus, la scurt timp după ce a venit pe lume.

Orice ar mânca, corpul ei nu asimilează nimic. Iar medicamentele au efect laxativ la ea - face la câteva zile și cu firicele de sânge, plânge, ziua nu poate dormi... Slăbește pe zi ce trece, îi scade masa musculară și e flămândă non-stop, povestește Andreea Nechita, mama ei.

Totul a început acum un an, când Valentina a fost dusă la spital cu vărsături, scaune cu sânge și temperatură. De atunci, a urmat tratamente cu antibiotice care i-au agravat diareea și au făcut-o să slăbească până când ajunsese la puțin peste 5 kilograme!

Nu lua în greutate deloc și făcea câte 8 scaune pe zi. În plus, am descoperit multiple alergii alimentare. Un alergolog renumit din București a spus că e depășit de acest caz, ne-a mai scris mama fetiței.

Totuși, există o speranță la Spitalul de copii „Sant Juan de Deu" din Spania, dar acolo costurile sunt foarte ridicate. Părinții Valentinei trebuie să strângă 15.000 de euro numai pentru investigații. Andreea este casnică, iar soțul ei, Constantin, câștigă 2.400 de lei lunar ca agent fiscal la primăria din comuna de care aparțin. Pe lângă acești bani mai obțin 1.500 de lei ca alocație a copiilor, căci familia Nechita mai are un băiețel de 3 ani.

Cei doi tineri, de 25 și 35 de ani, ne-au cerut ajutorul pentru a-i oferi Valentinei șansa la o viață normală. E vorba de o fetiță de un anișor, care nu are puterea să lupte dacă nu este ajutată de tratamentele adecvate. Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă" înseamnă un sprijin vital pentru Valentina, care nu merită să fie privată de fireasca bucurie și nevoie de a se alimenta ca un copil sănătos. Haideți să schimbăm în bine viața acestui îngeraș și să-i dăm forța de a învinge problemele medicale! Puținul tău poate fi mult pentru ea. Doar împreună reușim!

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ"

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar la detalii plată/mențiune: VALENTINA NECHITA

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007237 (s)