News Flash:

Noul spital de copii din Timisoara, in pericol!

23 Ianuarie 2016
2197 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara
Se dau asigurari ca lucrarile la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara intra in linie dreapta. Chiar de saptamana aceasta, firma care construieste cladirea ce va gazdui sectiile spitalului isi va relua activitatea.
„Am avut o intalnire si cu firma care se ocupa de lucrari si cu reprezentantii Primariei. Saptamana asta trebuie sa se reia lucrarile la structura, trebuie turnata placa de beton la etajul 5. Acum cu gerul asta nu stim sigur daca se va face acest lucru. Normal, pana la sfarsitul anului lucrarile ar trebui sa fie finalizate, dar eu sincer ma indoiesc, mai ales ca firma este in insolventa”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro managerul Spitalului Louis Turcanu, Ovidiu Adam.
Odata ce lucrarile vor fi finalizate, in noua cladire de pe strada Iosif Nemoianu vor fi mutate aproape toate sectiile spitalului, scrie opiniatimisoarei.ro.
” Vor ramane doar doua sectii exterioare, care nu au cum sa fie mutate, pentru ca au specificul lor si sunt oricum la mare distanta. Este vorba despre sectia de Neuropsihiatrie de pe Corbului si cea de distrofici„, a completat Ovidiu Adam.
In total, anul trecut lucrarile la Spitalul Turcanu au fost finantate cu 15 milioane de lei, dintre care 10 milioane au fost fonduri de la bugetul local si 5 de la guvern. Iar suma finala ce trebuie investita pentru constructia noului spital de copii se ridica la 40 de milioane de lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005267 (s)