News Flash:

Nou! Asta te ajuta sa scapi DEFINITIV de vergeturi in doar 15 zile!

1 Mai 2018
921 Vizualizari | 0 Comentarii
verg

Multe femei se confrunta cu problema vergeturilor, in special tinerele mamici. Majoritatea invata sa se resemneze si sa ascunda vergeturile sub haine sau cu ajutorul machiajului. Dar, daca te-ai hotarat sa le faci sa dispara, vei fi bucuroasa sa afli ca poti scapa de ele definitiv cu ajutorul unor remedii preparate in casa. Urmeaza sfaturile noastre si vei scapa de urmele inestetice in doar 15 de zile!

De ce apar vergeturile? In urma unei sarcini, sau atunci cand slabesti brusc sau iei considerabil in greutate, pielea are de suferit si duce la aparitia vergeturilor. Dezechilibrele hormonale sunt si ele un factor care contribuie la un risc crescut al aparitiei vergeturilor, atat la femeile insarcinate, cat si la adolescente. Un alt factor de risc este scaderea nivelului de colagen care face pielea sa fie slabita si predispusa la probleme.

Ce parti ale corpului sunt predispuse la aparitia vergeturilor?  De obicei, partile corpului care au mai multa grasime sunt mai predispuse: abdomenul, fundul, sanii, bratele si coapsele.

Cum scapi de vergeturi? Din pacate, vergeturile nu trec de la sine, doar se diminueaza cu timpul, insa nu dispar niciodata complet daca nu faci ceva in acest sens. Cremele scumpe care se gasesc in magazinele cu produse cosmetice nu sunt foarte eficiente, asa ca este mai bine sa iti prepari singura o crema salvatoare care sa iti faca pielea din nou catifelata si fara semne inestetice.

Reteta nr. 1: Foloseste uleiul de castor: Inmoaie o discheta cosmetica sau o bucatica de vata in ulei de castor si aplica pe zona afectata. Apoi, maseaza zona timp de mai multe minute pana cand uleiul este absorbit complet. Fa asta in fiecare zi, iar dupa o luna vei observa rezultatele.
De ce functioneaza: Uleiul de castor este un remediu natural pentru a vindeca vergeturile. Contine acid ricinoleic, un tip de acid gras care creste elasticitatea pielii si o hidrateaza. O alta proprietate a uleiului de castor este ca previne acneea si semnele timpurii ale imbatranirii pielii.

Reteta nr. 2: Incearca tratamentul cu ulei de cocos: Incalzeste putin ulei de cocos si freaca-l intre palme inainte de a il masa pe pielea afectata de vergeturi. Maseaza foarte bine uleiul in piele pana cand este absorbit in totalitate. Poti face asta de doua ori pe zi, pentru ca urmele inestetice sa fie vindecate in mod natural.
De ce functioneaza: Cocosul are calitatea de a fi foarte hidratant, astfel ca este un mod minunat de a scapa de urmele de vergeturi, chiar si de cele mai profunde. In plus, uleiul de cocos creste nivelul de colagen de la nivelul pielii, o curata in profunzime si ii creste elasticitatea.

Reteta nr. 3: Apeleaza la vitamina E uleioasa: Daca nu stiai deja, vitamina E uleioasa este minunata pentru piele, asa ca trebuie neaparat sa iti cumperi si tu. Pune un pic pe o discheta demachianta sau pe o bucatica de vata si aplic-o in strat generos pe urmele de vergeturi. Maseaza usor zona dupa aplicare. Repeta acest ritual in fiecare zi timp de o luna si vei observa cum urmele de vergeturi vor incepe sa dispara.
De ce functioneaza: Vitamina E este un remediu natural pentru problemele pielii. Femeile insarcinate sunt sfatuite sa isi aplice vitamina E uleioasa pe abdomen inca dinainte de a aparea semnele inestetice, pentru ca acest lucru le va preveni. Este un remediu foarte eficient impotriva aparitiei vergeturilor.


vergeturilor vergeturi cremele pielea vitamina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004838 (s)